Колко % от линковете са Dofollow ?
Имаш ли им PR-ка на тези сайтове? Дай някакво разпределие.
Възможно ли е обхождане само в определена категория примерно от PR6 до PR2 ?
И един допълнителен въпрос - доклада който получават клиентите в какъв вид е всеки линк на отделен ред без излишна информация или торюгювеч от който нищо не се разбира и за да извадиш линковете за тестване трябва да побелее човек
Фози нямам за цел да се заяждам обаче някои неща така си ги написал че може да се позаблудят някои хора
Линковете от СМ - Г ги уважавал повече от тия дето си изброил - мисля че като изключиме блог коментарите за другите не си много прав
Пингват се за моментална индексация - колко % от линковете които получават клиентите са индексирани
Повечето от линковете са дофолоу - колко процента от линковете са дофолоу - аз залагам на под 50%
сигурен съм че имаш скрапер и можеш да ги провериш тези неща - Далече съм от мисълта че не предлагаш качествена услуга - отзивите го доказват - обаче просто бъди малко по точен и конкретен
И един допълнителен въпрос - доклада който получават клиентите в какъв вид е всеки линк на отделен ред без излишна информация или торюгювеч от който нищо не се разбира и за да извадиш линковете за тестване трябва да побелее човек
В скрапера има функция за проверка на :
-индексирани линкове
-до фолоу но фолоу линкове
не е толкова сложно да се направиш проверка, но щом трябва ще си поръчам един събмит за да си отговоря сам на въпросите изпрати ми на ЛС данни за ПП превод
В моя репорт с 600 линка към 20% са dofollow. Ето ви програма за проверка: http://www.scrapebox.com/free-do-follow-test-tool
Това потвърждава тезата ми че под половината са дофолоу - не че са малко
Интересно ми е също колко от тези линкове след като са пигвани са се индексирали - може и да не съм прав но едва ли са повече от 50%
Ако не е проблем може да ми изпратиш някой твой събмит или на клиент да ги пусна да ги проверя