Домейн: jenabg.info
Reg: 10-Apr-2013 SMSHostingBG
Host: 1 месец +(възможност за 1 година при доплащане 19лв.)
Уникални посетители: средно 50 Предимно от търсачки и директни посетители
Уникални при пост на някоя от статиите в Фесбук: средно 350
Дизайн: Уникален
Система: Drupal
Приходи: Адсенс 7 евро за първия си месец
Бонус: 2 google PR2 Сайта
www.studiorakovena.info (Клиент ме измами и сайта остана в раката ми но за щастие вдигна ПР2
www.tipster.x90x.net (Този не го ползвам от доста време и затова изглежда изоставен)(Безплатен хост от x90xnet)
*Анулиран Търг Моля модераторите да изтрият темата.
Ако не можете да докарате 20-30 цента на клик в български сайт си е ваш проблем (На Такива като вас се казва "Аматьори"
затова имайте поне уважение към професионалистите.
Никаде не е написано че статиите са уникални. Ако бяха уникални цената щеше да е четирицифрена. Ако искате да си купите подобен сайт за 20лв. отиде потърсете някой от закъсалите защото знам цената на труда си.
Темата искам да се затвори. Спрете да коментирате. Отидете и си избийте комплексите другаде
Reg: 10-Apr-2013 SMSHostingBG
Host: 1 месец +(възможност за 1 година при доплащане 19лв.)
Уникални посетители: средно 50 Предимно от търсачки и директни посетители
Уникални при пост на някоя от статиите в Фесбук: средно 350
Дизайн: Уникален
Система: Drupal
Приходи: Адсенс 7 евро за първия си месец
Бонус: 2 google PR2 Сайта
www.studiorakovena.info (Клиент ме измами и сайта остана в раката ми но за щастие вдигна ПР2
www.tipster.x90x.net (Този не го ползвам от доста време и затова изглежда изоставен)(Безплатен хост от x90xnet)
*Анулиран Търг Моля модераторите да изтрият темата.
Ако не можете да докарате 20-30 цента на клик в български сайт си е ваш проблем (На Такива като вас се казва "Аматьори"
затова имайте поне уважение към професионалистите.
Никаде не е написано че статиите са уникални. Ако бяха уникални цената щеше да е четирицифрена. Ако искате да си купите подобен сайт за 20лв. отиде потърсете някой от закъсалите защото знам цената на труда си.
Темата искам да се затвори. Спрете да коментирате. Отидете и си избийте комплексите другаде
Последно редактирано: