От: Търг за Jenabg.info Женски Портал + още
Немога да разбера защо се дразните, че му искам 180лв. на сайта (тоз ги давал за 10-15лв. килото оня за 5* еми давайте си ги още ще ревете, че не печелите труда си)
Пък и почти във всеки форум на каквато и тематика да е вече не виждам полезна информация, а само караници. Обиждате, ме псувате ме Защо? 15 пъти казах да си избивате комплексите на други теми и спрях търга още какво искате? Щом е търг отдолу трябва да има само наддавания нали? а въпросите в лични толкова просто беше. Сайта не беше точно резервиран, а само договорен и бях му казал че някой ако даде повече щях да го продам, но вече е резервиран.
3 теми съм отворил в твоя сайт и на 2 някой се опитва да ме очерни. Защо? Аз понасям критики, но неможе на всяка тема, пък и забелязавам че го правят на всеки. Така не можете да спечелите нищо. Това което го виждате като портфолио са проектите ми извън фирмата която работех, а не са всичките ми, пък и вас не ви интересува вече.
Вече спрете да коментирате, не ме интересува вашето мнение "вече". Никой не ви кара насила да го зимате. Бях ви приготвил подарък още 2 домейна ПР3, но....