Не го ползвам фейсбук, но досега ми се виждаше глупаво да няма такъв бутон. Това си е ограничение според мен - все едно депутатите да не могат да гласуват против, а да са само За или Въздържали се.
Не знам само как това ще се отрази на кифлите със селфитата. Досега се радваха на харесванията и се депресираха като не им харесват снимките. Нямам си идея как ще реагират ако почнат да им дават минусите
Ще повлияе много лошо на децата които живеят за броя лайкове...
На децата наистина може да повлияе лошо ако не са разбрали за какво иде реч. Бутона въобще няма е Dislike в смисъла "НЕ харесвам", спекулативните коментари обаче хич не бяха малко. Това ще бъде бутон за един вид изразяване на съчувствие в тъжни моменти (които дали трябва да разгласявате във фейсбук е друг въпрос), но идеята е, че на статус "Баба ми почина днес." е доста тъпо да цъкнеш Like защото един вид се радваш на чуждото нещастие. За това правят такъв бутон. Дори и работното му име да е Dislike, според мен, по обясними причини в release-а няма да се казва така.
Ако не харесвам някой, защо да не цъкна на снимката му - "не харесвам" :shock: сега цял бутон пускат само за умрели хора ли?