Не го ползвам фейсбук, но досега ми се виждаше глупаво да няма такъв бутон. Това си е ограничение според мен - все едно депутатите да не могат да гласуват против, а да са само За или Въздържали се.
Не знам само как това ще се отрази на кифлите със селфитата. Досега се радваха на харесванията и се депресираха като не им харесват снимките. Нямам си идея как ще реагират ако почнат да им дават минусите![]()
Ще повлияе много лошо на децата които живеят за броя лайкове...![]()
На децата наистина може да повлияе лошо ако не са разбрали за какво иде реч. Бутона въобще няма е Dislike в смисъла "НЕ харесвам", спекулативните коментари обаче хич не бяха малко. Това ще бъде бутон за един вид изразяване на съчувствие в тъжни моменти (които дали трябва да разгласявате във фейсбук е друг въпрос), но идеята е, че на статус "Баба ми почина днес." е доста тъпо да цъкнеш Like защото един вид се радваш на чуждото нещастие. За това правят такъв бутон. Дори и работното му име да е Dislike, според мен, по обясними причини в release-а няма да се казва така.
Ако не харесвам някой, защо да не цъкна на снимката му - "не харесвам" :shock: сега цял бутон пускат само за умрели хора ли?