Гласувах с НЕ и ще се обоснова:
Не мога да разбера хората, които не са се занимавали и нямат намерение да се занимават с такива програми КАКВО ГИ КАСАЕ?! И аз по същия начин мога да кажа, че за мен PTC програмите са голяма глупост, ама е пълно с такива в тоя форум...
Това, че има скамерски програми, не значи, че всички са такива... както и не значи, че все пак един ден няма да скамнат...
но е факт, че има програми, които плащат... ако на някой това му се вижда съмнително и не му се занимава - да не го прави.
По-голямо ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО ли е да кликаш като луд по някакви реклами за жълти стотинки?!
Тук също има реферали, които можеш да привличаш, трябва да имаш усет за това какво и къде да качваш, кое ще има успех и ще се търси, кое в момента е актуално и т.н. и т.н. ...
За месец и половина от както се занимавам с такава програма имам 6 плащания... за разлика от някои хора, които обичат само да приказват колко пари са изкарали от еди си къде, аз редовно пускам доказателства, че ми е платено... може да не са милиони, но съм доволен... както и много от хората, които се занимават с тези програми... и ако някой ден програмата която ползвам скамне няма да ме е яд нито за секунда... защото времето и усилията които съм вложил няма да са били напразни...
на който не му харесва, да не се занимава....
не мога да разбера вас какво ви бърка, че във форума се представят такива програми... както казах, по вашата логика - вземете да забраните и PTC програмите, щото и много от тях не са "предприемачество" и са скам...
Иначе, ако говорим за това, дали е удачно да направим такива сайтове и дали от това може да се печели добре... това е друга тема, която не виждам какво общо има с представянето на такива програми в този форум.