или защо доста от тях няма да успеят в краина сметка да платят...
значи какво съм наблюдавал и не ми харесва качвате фаил тръгват да го свалят безплатно ама тои дропи в определен момент и минаваме на платената опция с смс където подържа продължаване на свалянето .... та затова ми се струват съмнителни и вече гледам май имаме случаи втори случаи на неплащане та затова тази анкета
Обречени сте
Чудя се как ви се занимава с това, въпреки доходите.
Изкарвам тези пари по-трудно, но по далеч по приятен за мен начин.
========================================никс ок за паричките лошо няма че си ги изкарал ама какво научи ? ако се пробваш в класическия афилиейт мракртинг и в краина сметка ще се научиш печелиш от него по нашият начин ще се научиш да правиш сео което е ценно умение както ако работиш за себе си така и ако искаш да го работиш това инхаус за някоя голяма фирма по нататък сигурни доходи не мога да ти гарантирам ама то и при тези програми за даунлоуд е така... няма нищо сигурно просто през свободното си от качване обърни внимание и на това няма да съжаляваш
Но целта ми когато влязох в този бизнес не беше да науча нещо а да си запълня свободното време по най-рентабилния начин и мисля че до този момент успявам, а като скамнат хостинг сайтовете което сигурно ще стане ще се появат нови.
Когато представяте афилиейт програмите спестявате истината на потребителите на този форум а тя е :
За да печелиш от афилиейт маркетинга трябва да се занимаваш ПРОФЕСИОНАЛНО и да вкараш поне 5 000 за да очакваш някаква печалба
В противен случай си оставаш само с наученото за този бизнес , което може да ти е от полза ако нямаш други умения и професия
Тука с риск да ми се обидиш, ще те поправя: не си влязъл в никакъв бизнес. За да влезеш в даунлоад бизнеса значи ти да притежаваш програмата, а не да спамиш по форумите с линкове. Щото по тая логика чистачката в банката е в банкерския бизнес
Без лоши чувства но се изказа Сериозно Неподготвен
Половината от приходите ми не са от така нареченото от теб Спамене по форумите а от Собствени Форуми и Блогове оптимизирани и рекламирани където трябва в които поствам моите линкове.
Що се отнася до даунлоад бизнеса, пак си Неподготвен, не е необходимо да имаш собствена програма за даунлод за да печелиш от този бизнес и то добре, без да Скамнеш след време и да излъжеш Хиляди потребители понеже не си си направил сметката.
По твоята логика всички които се занимават с афилиейт маркетинг и нямат собствена Афилиейт програма са ЧИСТАЧИ, дето се казва Честито на Печелившите
Макар че може и да си прав , защото с риск да ми се обидят но 90% от занимаващите се с афилиейт маркетинга печелят Жълти стотинки (най-много 100-150 долара на месец), ако въобще ги получат след 5-6 месеца
Относно афилиейт маркетинга явно не си ме разбрал за това ще ти го обесня на ПРОСТ език
За да печелиш стабилни суми над $300 долара на месец от афилиейт маркетинг не можеш да минеш САМО с безплатни блогове и сайтове и писане на статитии в тях или в социални групи и целеви форуми, колкото и да го оптимизираш и какъвто и да си факир на CEO
Трябват пари за ПЛАТЕНА реклама и Трафик от местата където са потенциалните купувачи на твоите хранително добавки или други продукти
Само с Първо място в Гугъл или други търсачки НЕ Става
С ТРИЦИ МУХИ НЕ СЕ ЛОВЯТ:twisted:
Основната ми дейност е свързана с РЕАЛНИЯ Маркетинг и Продажби на Инвестиционни проекти, Цели сгради, както и отделни апартаменти ново строителство, така че ти си остани Специалист по Виртуален маркетинг и CEO а Реалния го остави на мен
Нищо лично Пич, просто Бизнес но преди да правиш такива крайни заключения помисли внимателно дали и вие така наречените "Специалисти" по CEO не сте в известно смисъл СПАМЕРИ и то дори в по голяма степен от постващите във форуми които са създадени именно с тази цел
PS:
Нека някой който прави РЕДОВНО поне $200 на месец от афилиейт маркетинг без да е вкарал пари колкото и голям спец на CEO да е ме опровергае с Доказателство
Например, преди се хвърлях на всеки форум и спамех като луд, а сега проучвам чрез определени сайтове и програми всеки форум:от коя страна идва трафика му, по кое време е пика, какво се тегли най-много, в кой раздел от форума ще бъде най-оборотен филма който качвам, как да формулирам заглавие на темата и описание на филма и прочие много още неща.
В условията на пазарна икономика колкото и голяма заплата или доход да получаваш от даден бизнес, никога не трябва да разчиташ само на него а да търсиш АЛТЕРНАТИВИ, защото днес може да изкараш 10 000 но утре кранчето ще пресъхне и си на улицата (да му мислят тези с кредитите)
Истински Свободния Човек е този който има ИЗБОР и не прави Компромиси със себе си.
Реалния ми бизнес е достатъчно доходен за да си позволя да не разчитам на заплата, шеф или "държавата", нещо с което ти едва ли ще се похвалиш
Истински Свободния Човек е този който има ИЗБОР и не прави Компромиси със себе си.
PS: Много си го намразил тоя афф. маркетинг нещо
Точно. Не очаквам вече нищо от тях.А като чета статията за CrocMint какви са дискусии какво е нещо пък и бонус $50 давала ама ще го вземеш на Връбница, та направо се чудя да се смея ли, да плача ли (да ме извиняват хората от програмата).