biaaro
Well-Known Member
От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
Ако аз и другите като мен бяхме подкрепяли Расате, какво щеше да се случва сега? Смятам знаеш отговора
Ако аз и другите като мен бяхме подкрепяли Расате, какво щеше да се случва сега? Смятам знаеш отговора
Тифо за пореден път ти казвам че робуваш на предразсъдъци и клишета.
Аз уважавам всеки който има националистически възгледи като например Тебе, Редрум, Биаро и други момчета от форума не мога обаче да приема, когато започнат да обясняват как Реаниматорският блок - Атака или НФСБ са проводниците на тези идеи. Те не са решението на проблемите на БГ а част от тях.
И преди съм го казвал ако искате да бъдете националисти ходете при Расате, но да симпатизирате на горепосочените и да се хвърляте срещу БСП и ДПС е като присмял се хърбел на щърбел.
Какъв националист можеш да бъдеш например в Реаниматорският блок където е Корман Исмаилов или Касим Дал ?!?!??!?! - Каква е тяхната разлика с Доган или Местан ???? - Как може да имаш нещо против комунистите и в същото време да си фен на Реаниматорският блок където е Кунева и още една камара бивши партийни кадри ????
Чакал си отговори на въпроси - Първо си отговори на това какви са твоите възгледи и коя е партията която ги защитава, а за хората които са гласували за БСП недей да ревеш че са ги излъгали - Повечето хора които гласуват за БСП го правят от 20 години и много добре какво могат да очакват от тях - А тези дето са гласували за БСП с мисълта че ще им станат тройни пенсиите са си сами виновни.