От: Re: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА
ес ни дава възможност да сме бели хора...
без ЕС интернет бизнеса за чужбина беше труден нямаше ги топ афилиейт програмите за България (без cj, clickbank, bestbuy за амазон не съм сигуре но мисля че и там имаше ограничения ранните години) работиш само с малкото който приемаха и българи... нямаше пейпал едни линкове или контент нямаше откъде да вземеш (щото и предриемач го нямаше тогава) и ползвахме второ и треторазредните сайтове за фрилансинг като скриптланс (щото нямаше начин да получиш или пратиш пари в по големите) а и на доста места си пращах картата снимана и от 5 кладенеца вода да доказвам че съм аз..
това лято имах възможност да се разходя нагоре надолу из България - никога не съм я виждал толкова засята земите си пустееха много години преди това ... а от догодина идват колемите субсидии...
по малките градчета си направиха / ремонтираха канализции, водпроводи, пречиствателни станции почти безвъзмездно неща който осигуряват качество на живот и с говорим за проекти за по 9 -27- 60 милиона лева (пари който България не можеше по никакъв начин да извади за малко населено място по средата на нищото)
това че не го виждаш в София и че качеството на живот в София пада си е естесвен процес на миграция и самия размер на столицата и концетрацията на бизнес тук което следствие от политиката държавата в последните 20 години го превръща в претъпкан бачкерски град не в хубаво място живеене и отглеждане на деца
пп
а dintronix и SanAm OnZi два пъти в поредни дни ви трия ако пак ви засека ще има седмична почивка за охлаждане на страстите
Не знам, ако не бяхме се присъединили към Европа, дали нямаше да ги имаме пак същите неща
Обаче тогава щяхме да подписваме договорите като независима страна:mrgreen:
Но щом сме член на ЕС имаме да изпълняваме някакви евро директиви и присъединителни договори, които не мисля, че са в наша полза
Не ми се вижда много умно да се водим по чужди политики и интереси
Стратегията се гради на предварително планиране и като в шаха трябва да се мисли няколко хода напред
Каква стратегия следваме в момента? чужда стратегия
И не знаем какви са предстоящите ходове, а се услушваме като гърмяни зайци
НЕ НИ ТРЯБВА ТОВА
А за ПП
Нямам проблеми с бан и т.н., щото не обичам да си бягам от принципите
опитах се да го игнорирам и да не му отговарям, да се разберем на ЛС, но когато не отвърнеш на глупака, той става все по-нагъл и те предизвиква все повече
Така че, просто нямаше друг начин