Много ясно, че ще уволнява.
Даже се чудя как не го е направил по-рано. Тук няма нищо политическо и каквото и да е....ако някой реши да скочи, че е....само да се замисли защо реално правят това....Ако не може, нека му подскажа. Първо, остатъчни гербрески кадри, които правят така, че да не върви работата на правителството. В момента повечето глоби и подобни отнасяме заради такива административни плъхове, които саботират. Второ, кой луд за връзване работодател ще остави на работа служител, който го цака.
Какви ги говорите и вие, не мога да ви разбера. Ходи си на работа, взима си заплата, гледам и явно несмпатичните з анего мутри и после излиза да им се мята по колите. И ако това не залужава уволнение, не знам какво заслужава. Така де, знам, но не е за този форума думичката.
Не бъркайте партийните си нагласи, различия и симпатии с логичното мислене. Това, че го взимате на лична основа грам не трябва да ви замъглява преценката. Чудно ми колко от хората тук, които имат приятели, които им говорят зад гърба са все още такива? Да позная ли? Да се самосезира прокуратурата?! Тя пък и едната прокуратурата, сумати престъпници обикалят по улиците.