Аз с кола в центъра на София и в други центрове не излизам, защото обичам да ходя и най-вече да не мисля върху кой друг идиот ще трябва да паркирам.
Колкото до това за другите, има маски и не се ходи там където мислиш, че е кофти въздуха. Имаш някакво алтернативи, които може да контролираш, докато при моя пример май нямаш.
Не сме на никакви печалби, а ако сме това е незадоволително. Много хора имам около мен и честно казано рядко чувам (даже хич няма такива де) някой да се е възползвал от тези велики евро пари, а ако има, то реално е минал буквално през ада, за да участва за тези средства и после едвам да му ги изплатят. Другото, което е, от познати, които пишат проекти знам, че малка част са освоени от това, което ни се полага и то по една проста причина (всъщност са 2) - тъпаците кандидатстват с едни и същи неща за нови периоди и е пълно с далавераджии, който изгарят, защото се мислят по-умни от вече добре разбработени системи от Европа. Та ей така се получава шита. Отиди обясни сега на Европа, че този проетк в една на никъде вървяща икономика е добра идея.
Да не споменаваме изпълнението и.
Няма такъв фил като източване на Европа, защото ние към тях си имаме една членкса вноска, те си ни диктуват каквото си иска, а тукашните продажници си го изпълняват. А от друга стана - ние тук с бюрократщини, мързел и терикатлък не можем дори да се доберем до това, което ни е предвидено. Така, че ако се краде, нека да има смисъл поне. Примерно открадваш 2 милиона - с 1 правиш чудеса, а другите делкаш с другите галдници.