Аз не знам кога ЕС е казал официално на Киев, момчета утре сте в ЕС, без да минавате редица процедури. Така, че стига с тези полуфабрикати
з@еби, за без пари толкова, за 50 години комунизъм, националните предатели убиха 2 милиона българи като ги направиха "македонци", за 25 години руските рубли направиха от българите най-големите руснаци на света.Ни ми трябва Ер голем, ни Ер малък не ме мисли. Там отивай да си плачкате някъде за сините мечти. В като ти тежи някой да репликира, не се бутай да коментираш
Имаше нещо. Преди около две седмици... Някакви смехотворни изказвания на ЕС политици, че ЕС щял да съдейства на Украйна да влезе до есента в Европата. :lol:
Значи, да разбирам че само украинците убиват и колят, а руснаците стоят и чакат с наведена глава и чакат да обърнат и другата буза?
Много добродушни тия проруски пичове?
Бил Гейтс ряпа да яде пред тях с елементарната си филантропия?
Мдааа, такава май бе плахата надежда - да стане транзитна зона.Е то винаги има както има и други дето чакат утре се затрие ЕС или да се фашизира или социализира - вземи чети чалнатите националисти в западните ЕС страни и гледай - не знам колко трябва ти е акъла да мислиш утре си в ЕС ..... Аз все още официално решение не съм видял йок няма влизате и това е, на всякъде официалните лица говорят едно и също асоцииране и след асоциращи процедури. Хърватска колко години и трябваха, на нас и още нам си колко други държави. Такава Украйна и Русия не сака, говорим ако ще и помагаш да вдига икономически, ако ще я ползваш само за транзитна зона няма проблем ...
з@еби, за без пари толкова, за 50 години комунизъм, националните предатели убиха 2 милиона българи като ги направиха "македонци", за 25 години руските рубли направиха от българите най-големите руснаци на света.
:shock: Олигофрени.Съветската армия е спасила цялото човечество от насилие, геноцид и упадък:
Обама бил фашист :lol: Ей, това фашизма за нищо го нямат, Мусолини сигурно се обръща в гроба.
Хахаха, как да не се кефиш на хората с десни идеи. Реват дай линк към западна медия , незвисима, неплатена даваш и се почва пак: Не е врат ами е шия :lol:
Ти явно не можеш да схванеш, че който е против Запада не е задължително да е комунист. Не е задължително и който е против болшевиките да е либераст. Аз съм анти-комунист, но съм и против либерализма, с една дума съм националист. Национализмът е третия път, нито комунизъм/социализъм, нито либерализъм/демокрация.Ха, redrum обърна палачинката и прописа за болшевиките в Прусия с линкове
от сайт, регнат в USA.:-o
Или някой ти пише от профила или скоро си ходил на митинг на Бареков -
нещо бързо се зомбира за последните няколко дни.
И какъв е Обама? Дядо Коледа ли?
На вас какъв ви е проблема, че искате да казвате на украинците с кого е добре и с кого зле?
Нека си решават сами. Или и това право не им давате, а?
Като чета коментарите под статията в Индипендънт, англичаните са много по-толерантни
и в час от някои от вас, срам.
P.S Тези теми да не би да не си ги започвал ти?
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=51272
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=50724
http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=51552