blackout8
Well-Known Member
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Ти сега да не се обиди нещо, и аз съм писал но не съм се сопвал, ако някой има сходни виждания. Явно не съм видял анализа ти за взаимните търговски договори между САЩ и Китай или други страни, както и трансконтиненталните проекти. Но като се замисля, нищо ново под слънцето това са неща не от днес ...
Аз съм посветил над 20 сериозни поста ( с анализи, перспективи, сметки и т.н.) на Беринговия пролив в тази тема и накрая да прочета това?!
Абе вие имате ли навика да четете изобщо какво ви се пише?
Математикът си е дебил (три лола в края на абзаца и аз казах ли ви - такъв типаж е всекидневие навсякъде). Преди 3 поста даде линк към превод на статия, която е разпарчетосана във форума на The Guardian преди седмица). Ама вземете си намерете поне един нормален опонент, който да може да спори с факти и да може да чете това, срещу което (уж) спори.
Ти сега да не се обиди нещо, и аз съм писал но не съм се сопвал, ако някой има сходни виждания. Явно не съм видял анализа ти за взаимните търговски договори между САЩ и Китай или други страни, както и трансконтиненталните проекти. Но като се замисля, нищо ново под слънцето това са неща не от днес ...