От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Страната изгуби контрол над темата и почна с личностен хейт
Като ти гледам аватара и пъченето на бастъра се сещам как в Планетата на маймуните се правеха на личности.
Тази тема я е създал форумен участник и няма как да я контролирам. Тъй като няма адекватно модериране, то мога да си позволя и аз офтопик. И на мен ми е смешно понякога като видя толкова макаки накуп. Имам ли право да изразя това задоволство? При положение, че и децата се радват като отидат в зоопарк, не виждам причини и аз да се сдържам при подобна гледка.
Утре или другиден, когато имам настроение за сериозни новини, ще си продължа по темата. А днес настроението ми е друго. Мамуни, бастъри, легени. Парад на les miserables - отломките на една балканска народност след "прехода".
Ей го Къпещия се в леген като пример. Един месец вече се опитва да се дърви. А теглих ли му една ЕПМ преди месец? Теглих му. И сега кво - че не се обаждам един месец по неговия въпрос, а сега го подкарах барабар с другите урунгели означавало, че съм "изгубил контрол над темата". Ми не съм искал да стъпвам всеки път в това лайно и да ми мирише обувката - толкова е просто и логично. Веднъж на месец си го получава и да оди да се пере в мама-бг. Или да чете Алеко Константинов. А темичката си остава по същество.
Ти също къв си в случая? Нещо да си помогнал някъде? И аз не помагам вече, вярно е, но не виждам перспективи за развитие на този пазар, не ми е интересно да чета вече. И си трая закачам се веднъж на тримесечие). А ти кво? Седиш и мислиш, че като пуснеш лек бъзик някъде, то ще те помислят за по-умен. По-умен си от бастъра, да. И кво? Все си същият дришльо. Дребна далавера, алъш-вериш да става...
Аре, утре ще пусна и новините за това какво се случва в Украйна. Не за вас, разбира се, "озабоченным просьба не беспокоиться".