strana
Well-Known Member
От: От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Бил съм лаконичен и съм пропуснал бая характеристики. Мога да те мачкам още часове в продължение на дни. А и като те гледам колко си безработен, мазохизмът ти ще е достатъчен за тази цел.
Не се заблуждавай. Нямам за цел да променям мисленето или пък да образован един загубен за човечеството лакей. Ти нямаш собствено мнение и не можеш да оцениш и да видиш в дълбочина истинските факти. Ти вярваш само в това, което ти спускат от централата... "В Русия съм, в Русия съм!". За теб няма събуждане и проглеждане. Въобще не виждам шанс, да оцениш някой от класиците ни, а още по-малко да го уважаваш заради мисленето и убежденията му. Комунизма се опита да направи това в България и добре че не успя, или по-скоро успя частично.
Интелекта и аргументите ти стигат до:
"Гледай се в кенефната чиния преди да се удавиш."
"ти просто миришеш лошо. И вониш"
"Между този екскремент и теб не виждам никаква разлика."
"като те гледам каква си ливада"
"madseasonовско папуняшко ниво"
"Пичко, не съм те питал"
"неграмотни и тъпи лузъри, наричащи се "предприемачи""
...
и т.н. Не ми се връщаше повече назад в темата да ти търся останалите интелектуални напъни.
Бил съм лаконичен и съм пропуснал бая характеристики. Мога да те мачкам още часове в продължение на дни. А и като те гледам колко си безработен, мазохизмът ти ще е достатъчен за тази цел.