От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
http://www.ataka.tv/видео/атака-с-волен-сидеров-г-c7149.html
признавам го обаче
http://www.ataka.tv/видео/атака-с-волен-сидеров-г-c7149.html
признавам го обаче
+1 От мен! :clap:Потвърждения?
Опровержения?
В Сребърна кметът отпуска 2 000лв за новородено. Страшно много им е помогнало... :wink:
В Сребърна кметът отпуска 2 000лв за новородено. Страшно много им е помогнало... :wink:
Братле,на Сатанинските Американски Щати военния им бюджет за 1 година е колкото този на Русия за 10г. Да не ти казвам каква е разликата в цената и качеството,всеки самолет СУ е в пъти по-евтин дори от Ф16,за абсолютното им превъзходство да не говорим.Не си промивайте мозъците с публикации в техните СМРАД.Един много добър анализ на икономическата ситуация в Русия и какво се случва, когато един тъпанар пренасочва във въоръжаване финансите на една държава в криза:
Russia's Economy Is Spiraling Downward And Bleeding Out Capital
Колко ли още имат да страдат руснаците, ако Адолф Путин остане на власт?!
Един много добър анализ на икономическата ситуация в Русия и какво се случва, когато един тъпанар пренасочва във въоръжаване финансите на една държава в криза:
Russia's Economy Is Spiraling Downward And Bleeding Out Capital
Колко ли още имат да страдат руснаците, ако Адолф Путин остане на власт?!
Поне веднъж аф реф линк де бе турнал - неква файда да има... 8)
Крумов,пропускаш факта,че Ф35 има сериозни дефекти в двигателите и въобще с летенето,и цялата серия Ф35 е замразена от няколко месеца.Хем двойно по-скъпи,хем некачествени. На практика в момента само Русия и Китай имат самолети от 5то поколение(предполагам след Януари 2015 ще обявят и 6то)
Е да ама ние ще купуваме хамериканските Сигурно ги дават с големи картофки и кола :lol:
В света се е образувала нова "голяма седморка", която включва Бразилия, Индия, Индонезия, Китай, Мексико, Русия и Турция.
Разпространен вчера преглед на вестник "Файненшъл таймс" показва, че седморката изпреварва по брутен вътрешен продукт (БВП), по показателя паритет на покупателната способност, страните от Групата на седемте (Великобритания, Германия, Италия, Канада, САЩ, Франция и Япония), предаде ТАСС, цитирана от БТА.
А великите америрикански орли водят много страни по света към благоденствие,щастие и исторически възход(на насилието и мизерията),като почнеш от Виетнам и завършиш със Сирия.Определено не съм кьоравАз ли съм тъп или вие сте кьорави?! Абе, хора, не скивате ли, че руските политически свине карат страната към бездна. Колко мислите, че ще издържи така руската икономика, докато рублата се срине напълно? 3 месеца, 6 месеца, 2 години? Правителството какво прави - пропаганда и борба с пазарните закони. Чрез политизираните руски медии изкривяват действителността и облъчват с откровени лъжи, които се лансират и в тая тема.
Радой Ралин имаше една много точна епиграма, много подходяща за случая: Гъзът си с рози накичи, насраното да не личи! Така се действа в момента в Русия.
Аз ли съм тъп или вие сте кьорави?! Абе, хора, не скивате ли, че руските политически свине карат страната към бездна. Колко мислите, че ще издържи така руската икономика, докато рублата се срине напълно? 3 месеца, 6 месеца, 2 години? Правителството какво прави - пропаганда и борба с пазарните закони. Чрез политизираните руски медии изкривяват действителността и облъчват с откровени лъжи, които се лансират и в тая тема.
Радой Ралин имаше една много точна епиграма, много подходяща за случая: Гъзът си с рози накичи, насраното да не личи! Така се действа в момента в Русия.
Искрено се надявам EU-баМките да са си взели поука след кризата 2008-ма година, така че да не им се отрази един крах на долара. Та какво ни боли патъра за УСА. Там да си се борят с негрите. Проблема обаче е в Русия, ако тя затъва, ще повлече и доста европейски икономики. Прекалено е близо и прекалено анти-пазарни политики води. Ако Русия стане леш и спре доставките на газ, ще трябва по спешност да почнем да добиваме шистов газ. Търговския стокообмен все още си тече - Германия изнася мощно техника за Русия - всякаква. Ако това се спре, както стана с плодовете и месото, ще втасат и руснаците и Европа. А едно джудже с психични отклонения и грандоманска мания за величие държи бутона.А великите америрикански орли водят много страни по света към благоденствие,щастие и исторически възход(на насилието и мизерията),като почнеш от Виетнам и завършиш със Сирия.Определено не съм кьорав