Турците не са Чукчи.
Искат Европа да им се помоли да са на нейна страна и да обсъдят евентуално още една крачка напред към присъединяването и.
Турция си знае интереса и винаги гледат да изсмучат всяка полза от маневрите.
:lol: Въобщееее няма даже да го коментирам това което каза, тряба да си много наивен за го мислиш, но пък може и аз да бъркам, защото не съм специалист. От политика и международни отношения, рабзирам колкото от формула 1Съмнявам се Турция да е на страната на Русия само за да накара Европа да й се моли.
Освен това Европа никога няма да присъедини Турция в ЕС. Няма и сто години от разпада на Турската Империя и всички много добре помнят каква сила беше тя и за това ще я държат далеч. Естествено това няма да попречи на Европа да хвърля прах в очите на Турция.
Хех на вас зарежда ли ви сайта на http://www.klagemauer.tv/? При мен не. Да не са ги бомбили
дето бяха пуснали клипа бащ какво правят майдановците с милицията в Киев.
Не съм останал с впечатлението Турция да показва определена подкрепа към едната или другата страна,
по-скоро гледа да е и тако и вако.
Например на американците им пуска корабите да минават, защото е член на НАТО,
но не и над позволените тонажи, т.е. само малките военни кораби пропуска - засега.
Обаче турците са наясно кой ръчка и изпраща оръжие на бунтовници по границите й
и двойните номера на САЩ не минават при тях.
С Русия има сериозни търговски отношения и също не иска да ги нарушава.
А относно ЕС - отказаха се да натискат, населението също не иска, а и за какво им е?
Проблемите при тях са визите и по-свободното придвижване в ЕС, бизнес винаги
могат да си създадат сами, където и да отидат, защото не може
да им се отрече, че са работни.
Виждате как е в Германия и Англия - пълно е с турски магазини и закусвални.
Интересното е, че турските медии отразяват винаги различните гледни точки,
могат да се чуят различни мнения, не опитват така масово да манипулират, както нашите.
Това винаги ми е било чудно, защото по принцип не се води от блока на "демократичните" страни.
С въпросния референдум ще стане ясно какво искат хората от Крим. Уж говорим за демокрация, но никой не желае да чуе хората.
Тя тази е за някой психодиспансер, ама те повечето им сенатори и губернатори са за там. Няма голяма разлика от нашите. Тази заспала гайдa, май и правеха неква предаване по забравих кое беше Дискавъри или Нат. Гео или от сорта, за и вдигат рейтинга.Започнаха да си показват истинското лице,това е изказване на висш американски политик
Бившият губернатор на американския щат Аляска и бивш кандидат за вицепрезидент на републиканците Сара Пейлин:
Сара Пейлин към Обама: Ударете злодея Путин с ядрено оръжие