От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Сергей Швецов (първи подуправител на ЦБ): И в най-кошмарните си сънища не съм си представял, че това е възможно
Спряхме се на това решение и не се наемам да предсказвам какви ще бъдат последиците от него за пазара и икономиката.
Мдам, човека си няма да идея какво става.
Според мен ще се стигне до сценария, който прогнозирах преди месеци - ще хвърчат главите на двамата тиквеника, които забъркаха кашата - Медведев и Путин. Само това може (но едва ли ще) да успокои рублата. Страна ми каза, че и тая моя прогноза е тъпотия и т.н. Да видим кой ще се окаже прав за пореден път.
Бих казал, че това са глупости. До тук се оказвам прав във спора ни, а твоите прогнози никога не се случват. Но всеки си има право на мнение. По интересно е какво казваМоята прогноза е в рамките на 50 рубли за долар до края на януари, ако са приключили с импортозаместването (казват че за селското стопанство са готови вече, освен при говедата, там има 10 години срок на възпроизводство). Днешното пък омитане на рублата и валутният курс водят до безпрецедентни печалби за руския бюджет.
Сергей Швецов (първи подуправител на ЦБ): И в най-кошмарните си сънища не съм си представял, че това е възможно
Спряхме се на това решение и не се наемам да предсказвам какви ще бъдат последиците от него за пазара и икономиката.
Мдам, човека си няма да идея какво става.
Според мен ще се стигне до сценария, който прогнозирах преди месеци - ще хвърчат главите на двамата тиквеника, които забъркаха кашата - Медведев и Путин. Само това може (но едва ли ще) да успокои рублата. Страна ми каза, че и тая моя прогноза е тъпотия и т.н. Да видим кой ще се окаже прав за пореден път.