А ти като българин радваш ли се на Дена на победата?Поздравче за русофобите, само си сложете памперси, че да не оцапате гащите :-o :lol:
Руска телевизия: Парадът за Деня на Победата може да е и в Берлин
Това е голяма простотия. Изглежда путинизираните зомбита нямат изтрезняване. Кой, КОЙ? ще го финансира това шоу? Кремъл? САЩ, както през ВСВ? Извънземните?Поздравче за русофобите, само си сложете памперси, че да не оцапате гащите :-o :lol:
Руска телевизия: Парадът за Деня на Победата може да е и в Берлин
Плашиш ме! Изглежда, че русофобията е абсолютно основателна. И другите ли са като теб?Уни,това е поздрава за русофобите,много надъхващо видео за американската сила и мощ. :lol::lol::lol:
Плашиш ме! Изглежда, че русофобията е абсолютно основателна. И другите ли са като теб?
А ти като българин радваш ли се на Дена на победата?
Уни,това е поздрава за русофобите,много надъхващо видео за американската сила и мощ. :lol::lol::lol:
[video=youtube;bvBjDYydAIw]https://www.youtube.com/watch?v=bvBjDYydAIw[/video]
Значи сте различни. Много точно си таргетирал русофилската общност. Ако ти плашиш, русофилите, дето отвращават въобще не искам да знам какво мислят.Някои плашат, други будят съжаление, а трети отвращение... Cest la vie...
Мнениета ти са отчайващи. Страната, която ни е освободила от турско робство е потопена в кръв от болшевиките и НЕ съществува.Радвам се, защо да не се радвам за победата над хитлериска германия над страната която ни е освободила от турско робство???
Путин е същия боклук, като евротолераститеНещо ги стегна шапката евротолерастите. Путин постигна споразумение в Минск и гледам на madseason му дойде.....:lol:
Е аз от маса време ви говоря, че кремъл се управлява от ционистите, същите, които върлуват и в САЩ. Само дето в Кремъл е по-лесно - дръпнат ушичките само на едно пигмейче и то кузирува заповедите надолу.Путин е същия боклук, като евротолерастите
Путин е същия боклук, като евротолерастите
Евротолерастите поне имат кинти и технологии. Путин и Русия нямат нито кинти, нито технологии. :lol: :lol: :lol:
Както нямат ни пари, ни технологии са единствените с ефективна и непрекъсната от десетилетия космическа програма :lol: