АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Поздрав, за американските подлоги!!!

[video=youtube;mwDj8xwsJ2U]https://www.youtube.com/watch?v=mwDj8xwsJ2U[/video]

Беше ли в територията на Украйна, беше.

Поздрав, за американските подлоги!!!
В тоя форум едва ли има американски подлоги. Руски подлоги има бая, вероятно и гръцки и македонски, може и германски да има. Добре поне, че има един-двама, дето да не се кланят на чужди държави.

Има има и то много, да не почвам да ти ги изброявам. Иначе аз не съм поклонник на никоя държава Русия си я обичам поради други причини всеизвестни, но да не подпукваме темата.
В тоя форум едва ли има американски подлоги. Руски подлоги има бая, вероятно и гръцки и македонски, може и германски да има. Добре поне, че има един-двама, дето да не се кланят на чужди държави.

В тази извратена логика е прав - ако презумпцията е че има руски войници в Украйна, а Путин казва няма никой там - когато почне един конвейр от дървени ковчези, Путин ще трябва да признае! Като не признаваш, че си дислоцирал войници, за жалост труповете на войничета ще покажат реалността. То не че и сега не е показана просто организацията на войнишките майки е силно цензурирана и има цялостен информативен чадър и затъмнение. Не случайно се прие закона над 3к посетители сайта ти бива "регулиран" ...

Има две Русии. Първата - Киевска Рус, има своите корени в световната, а минимум в европейската култура. Идеите за доброто, честта, свободата, справедливостта в тази Рус се разбират така, както се разбират и в целият западен свят. Но има и втора Рус - Московската. Това е Русия на тайгата, монголска, дива, зверска. Тази Русия направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата ярост. Тази Московска Рус отдавна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско и заклет враг на Европа.

Алексей Толстой

Не е нужно да се измисля това, което не е било. Никаква велика история Русия не е имала. Създателите на митовете за историята на Русия са Петър Първи и Екатерина Втора. Цивилизацията в блатата и горите на Московията се е появила през XIII век, с идването на християнските проповедници от цивилизования Киев. Но още във времето на Петър Първи московските боляри неистово са се съпротивлявали на новото, като представяли като аргумент своето невежество - не искаме киевски проповедници, те там в Киев всички са книжни плъхове, при тях даже жените им четат.

академик Дмитрий Лихачов

Исторически, в културно и цивилизационно отношение без всякакво съмнение първата държава, дала по-късно името Русия, а именно Киевска Рус, е част от Европа още от покръстването си през Х век. Византия покръства киевските князе, а съседна България също оказва културно влияние чрез постепенното налагане на българската писменост и език във викингско-славянска държава.

Киевска Рус разпространява православието, българска писменост и българо-славянския език към още по-далечните покрайнини на Европа - в далечното угро-финско, по-късно монголо-татарско княжество Мос-ква (мътна, блатна вода на угрофински език). По-късно това княжество става империя, като завоюва съседните славянски, волго-български и монголо-татарски земи. Тази империя си присвоява името на Киевска Рус и от 1723 г. бившият улус на Златната орда започва да се нарича Российская империя.

Налагането на старобългарския език (неслучайно "преведен" като "църковно-славянски" в Москва!) като богослужебен и официален език, ролята на българските и киевските духовници и архиереи, на внесената старобългарска църковна и друга литература водят до присвояване и на старото българско културно влияние.

Така например Цар-Симеоновият Съборникъ от Х век - един забележителен ръкопис върху пергамент, е преправен (фалшифициран) като "Изборник князя Святослава". Това проличава от надписа на посвещението, където вместо "в чест на великия между царете Симеон" е преправено на "в чест на великия между князете Святослав"

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

В тази извратена логика е прав - ако презумпцията е че има руски войници в Украйна, а Путин казва няма никой там - когато почне един конвейр от дървени ковчези, Путин ще трябва да признае! Като не признаваш, че си дислоцирал войници, за жалост труповете на войничета ще покажат реалността. То не че и сега не е показана просто организацията на войнишките майки е силно цензурирана и има цялостен информативен чадър и затъмнение. Не случайно се прие закона над 3к посетители сайта ти бива "регулиран" ...

Нарочно пуснах тоя линк, за да ви видят извратеното мислене на русофобите

Нарочно пуснах тоя линк, за да ви видят извратеното мислене на русофобите

Нарочно писах да видя как ще реагират Путинофилите като теб, за жалост очаквах много повече от вас и то много по-бързо ...

Последно редактирано:
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Нарочно писах да видя как ще реагират Путинофилите като теб, за жалост очаквах много повече от вас и то много по-бързо ...

Очевидно вече дори не заслужавате внимание

Заложените ти фрази не вървят вече не разбра ли? Как може да си такъв тиквеник бе, путинофили и глупости, дай щото на теб не ти харесвал Путин да измрем всички. Голям си боклук и на мен не ми харесва тиквеника обама, ама не тръгвам да се правя на мъж и да вкарвам страната и народа във война със сащ. Това твоето вече направо преля чашата...

Е хайде още малко се понапълнете путинофилчета и че много ви оредяха редиците - парите ли спряха не знам.

Специално за теб Уни, всеки който подкрепя официалната руска кремълска политика какъв трябва да е политика е еднолична? Да подкрепяш анексирането на чужда територия и да създадеш война и да създадеш война за избиване на на народ чрез гражданска война не знам какъв трябва си ... Както и не знам как може се съгласявате с Путин няма войници там няма обурудване няма нищо а руските войничета ужким на активна военна служба мрат като мухи там. Не знам какъв трябва да си освен путинофил. Пет пари не давам за никой държавен политик но да подкрепящ сляпо официална политика на смърт то трябва да си много зле.

Не знам какви войни сънуваш и бленуваш но твоят вожда това сънува и това бленува та ти да не миниш по долу - никой не иска война ако още не си го разбрал, и плиткоумният ти мозък ще го проумее това но си на час по пропагандата.

За протокола не харесвам Путин и изцяло Кремъслката политика за последните 150 години срещу нас, нищо против Русия нямам като цяло - като изляза в морската градина съм заобиколен само от рускоговорещи имам съседи руснаци, като цяло разбрани хора са(макар че съседа ми е следствен)

ПП. Я да те питам наясно ли си организацията на войнишките майки в Русия и какво говорят те?

Очевидно вече дори не заслужавате внимание

Не бе просто кинтите явно свършиха и останахте само хардкорите - тази тема едно време темата беше фул, а сега .... дори и страната беше интерфакс, итар тасс, РТ и нам си какви още СМИ - но сега нещо се покри и не може го видим и той като Путин.

Я да върна малко фокуса на темата:

Къде е Путин?

Специално за теб блеки, аз нито съм платен нито нищо, а Крим винаги си е бил руски, и простотията и помията на платените от сащ медии не ми я проповядвай. Айде коментирай ми демокрацията в любимата ти сащ, вчера излезна статия за уволнена журналистка защото нарекла обама маймуна. Путин са го наричали по какъв ли не начин, ама такова чудо не се е появявало, даже тук сме много по-добре от глупавия ти сащ. Не случайно гугъл започва да се преориентира насам.
Е хайде още малко се понапълнете путинофилчета и че много ви оредяха редиците - парите ли спряха не знам.

Специално за теб Уни, всеки който подкрепя официалната руска кремълска политика какъв трябва да е политика е еднолична? Да подкрепяш анексирането на чужда територия и да създадеш война и да създадеш война за избиване на на народ чрез гражданска война не знам какъв трябва си ... Както и не знам как може се съгласявате с Путин няма войници там няма обурудване няма нищо а руските войничета ужким на активна военна служба мрат като мухи там. Не знам какъв трябва да си освен путинофил. Пет пари не давам за никой държавен политик но да подкрепящ сляпо официална политика на смърт то трябва да си много зле.

Не знам какви войни сънуваш и бленуваш но твоят вожда това сънува и това бленува та ти да не миниш по долу - никой не иска война ако още не си го разбрал, и плиткоумният ти мозък ще го проумее това но си на час по пропагандата.

За протокола не харесвам Путин и изцяло Кремъслката политика за последните 150 години срещу нас, нищо против Русия нямам като цяло - като изляза в морската градина съм заобиколен само от рускоговорещи имам съседи руснаци, като цяло разбрани хора са(макар че съседа ми е следствен)

ПП. Я да те питам наясно ли си организацията на войнишките майки в Русия и какво говорят те?

Истината е, че САЩ организираха и платиха извършването на въоръжен държавен преврат изпълнен от бандеровците съпроводен от трагадии като тази, която се разигра по-късно в Одеса, когато бяха изгорени десетки живи хора.
В Крим живеят руснаци и те сами си определиха чрез законен реферндум с голямо мнозинство за присъединяването към Русия.
Това е истината, Путин им заби един голям х.й на агресорите от САЩ.

Колкото до войните, явно пак сънуваш розови сънища и нищичко не си проумял от всичко, чети твоите си медии и горе ти го постнах, а за да го разбереш и проумееш, ще се опитам да ти го разясня. Мислиш ли, че Русия ще остане безучастна точно в момента когато нато си развява папалюгата в черно море на границата и? Мислиш ли, че нямат ресурса да подлудят всички тиквеници на бухама и подлогите като боко и другите продажници в парлимента? Мислиш ли, че всичко това е планирано предварително. Мислиш ли, че сащ току така са наляли милярди в Украйна? Оххх умориха ми се пръстите вече да говоря истини, иначе има и още много, но не си заслужава за теб. Дано Русия не реши наистина нещо, че тогава и ти ще ходиш там да се биеш за една черна маймуна, аз няма аз ще ида само да ми дадът калашник да пострелям там де пише, че съединението правело силата...
http://www.blitz.bg/news/article/325236

Специално за теб блеки, аз нито съм платен нито нищо, а Крим винаги си е бил руски, и простотията и помията на платените от сащ медии не ми я проповядвай. Айде коментирай ми демокрацията в любимата ти сащ, вчера излезна статия за уволнена журналистка защото нарекла обама маймуна. Путин са го наричали по какъв ли не начин, ама такова чудо не се е появявало, даже тук сме много по-добре от глупавия ти сащ. Не случайно гугъл започва да се преориентира насам.

Има си съд има си адвокат и да се съдят има си конситуция има си закони има си прав на слово и носене на последиците от словата - мислиш ли че ми пука за цоцализма в Хамерика? Че аз съм по мрачно настроен към тях от колкото към Путиновата политика ...

Горе