Mr. George
Active Member
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Точно това е, че богатството на САЩ идва само от войни и от събития последващи войни. И сега усещат че западат и се мъчат по всякакви начини да се задържат. А изглежда Китай подкрепят Русия.
А колкото до Европа то работат тук е ясна. Само не ми е ясно какво Украйна драпат за ЕС толкова. Явно са ги промили здраво. Живота на повечето Украинци няма да се подобри от съюз с Европа.
Явно си мислят че ЕС ще ги "оправи", което е фантастика. Или пък може би мислят за емиграция. Не знам.
Точно това означава. САЩ са външен тумор за Европа. Имат си достатъчно територия с много богатства и финансов капитал, имат и световна валута (все още). Какво не им стига? Няма да могат да крадат повече?
В резултат на две световни войни те се напечелиха и наложиха финансово и политическо господство над европейските страни. Докато траеше Студената война тези страни живуркаха благополучно и безметежно (едните ги хранеха Щатите, другите - Съветския Съюз), но след края й и при кратковременен еднополюсен свят се наложи европейците да почнат да мислят. Те не бяха готови за собствено мислене, преминаха към по-лесния вариант и като резултат съсипаха държавите си с неадекватни решения. Кризата, фалитите и безработицата са само външните прояви на тази безпътица. Южна Европа (Испания, Португалия, Италия, Гърция и т.н. отиде на кино. Ще става все по-зле и това би трябвало да го разбират в по-големите европейски страни (Германия и Франция) .
Точно това е, че богатството на САЩ идва само от войни и от събития последващи войни. И сега усещат че западат и се мъчат по всякакви начини да се задържат. А изглежда Китай подкрепят Русия.
А колкото до Европа то работат тук е ясна. Само не ми е ясно какво Украйна драпат за ЕС толкова. Явно са ги промили здраво. Живота на повечето Украинци няма да се подобри от съюз с Европа.
Явно си мислят че ЕС ще ги "оправи", което е фантастика. Или пък може би мислят за емиграция. Не знам.