И кое е агресивното? При една евентуално война ще са мишена, да. Точно както и ние ще сме мишена.
Баси големите тролове човек. :shock:
Така и не ми каза, кой ми спуска и как опорните точки Хубаво е, когато обвиняваш някой в нещо, да имаш аргументи.
Не е съвсем така, защото Европа в момента съвсем не се обединява, обединяват се само големите интереси и става същата работа като в РусияВсяко нещо има начало и край. Ще дойде и края на ЕС, както дойде и на СИВ и Съветския съюз. Все пак ЕС устоява от 1952 вече близо 60 години. Колко още му остава не се знае, може да минат още 60 години и нас да ни няма.
Предимството на ЕС е, че е съюз не срещу, а за. Това му помогна да не залитне в крайностите на противопоставянето срещу САЩ 2008-2011г, когато кризата удари най-силно съюза.
Съюза, който Путин иска да направи е срещу останалите страни. Той не иска да се обединява с Европа, не иска да спазва международните договорки и подписаните правила. Европа върти бизнес еднакво добре и с Китай, и с Япония, и с САЩ, а до скоро и с Русия. И всичко щеше да е чудесно, ако едно джудже не реши, че трябва да трепе руснаци и украинци и да анексира чужди територии.
Не съм съгласен с почти нищо от това, което казваш.Не е съвсем така, защото Европа в момента съвсем не се обединява, обединяват се само големите интереси и става същата работа като в Русия
Ти знаеш ли руснаците колко богаташи са направили в Европа, ако не бяха тези пари от Русия, щеше да е друго положението, но в отговор се мислят санкции, продиктувани от Хамерика
А за Украйна е вярно, че тя трябва сама да се реши пътя, но Западът се намеси в икономически спорове и задължения и от там се тръгна към конфликта
Е то бива да се мисли ама..
Вижда се, че е с шал на футболен отбор, следователно е фен. На топката се вижда, че има автографи, а дори и да не са е очевадно, че топката е стара. Следователно има някаква история, най-вероятно от някой голям мач на отбора, на който е фен. Извода е, че тая топка НЕ Е за игра.
Не се ли замисли, че и шала му е подарен от Порошенко бе хахо. Колко мъка има не е истина...