От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Блек и сие, тези коментари вече не ме радват и с право се въздържам и ще се въздържам от разделите за политика, за великия Сащ, бедната Путинландия и райската Европа. Само не знам дали си вярвате като ни
мислите за ОЛИГОФРЕНИ?!..
Точно теб не те мисля, спокоен бъди.
Проблема при теб е че не хващаш икономиката и правиш някакви субективни дедукции - обективно ти казвам следи парите и ще видиш, кой какво иска. Това, че Русия е бензинова колонка и 2/3 от износа им е именно това не е случайно, това че над 90% от износа е суровини, а внасят стоки с висока добавена стойност пак не е случайно. Когато целият ресурс е в малък кръг от феодали, опа олигарси това пак не е случайно - имаш всички фактори за бананова република. Това, че Москва + Петербург е що годе добре за няколко милиона пак не е случайно. Нито САЩ нито ЕС са добри - цоцализма им разказва играта, хубавото в случаят че сме на последни издихания и ще дойде Видов ден, за жалост матрушките смениха крепостничество, с друга форма викат му болшевизъм и комунизъм избили десетки милиони в мирно време, после мина в олигархия - при тях формата си е по всички параграфи една и съща от векове на сам. След всичко това, кажи ми кой ще си обрече народа от просперитет и благоденствие да го играе с Русия?!? Стига си правил индукции момче, а почни да ме оборваш с факти! За жалост няма да може факти да са на твоя страна - в момента по цялата широчина и дължина на Русия се заблязва един тренд от Ростат - понижена раждаемост и повишена смъртност със спад на икономическа дейност в редица индустрии. Показателен факт, е че ти викаш богата държава са супер богата на ресурси да но са в най-богатите олигарси, викаш най-богатата са супер, но нямат никакви технологии да ги изкарат - от край време руската газова/нефтена индустрия е функция на западни технологии, не случайно в момента мулти милиардни проекти в матрушката са замразени именно защото нямат достъп до западна технология.
В добавка Путин вдига хранителното ембарго защото нито БРИКС страните успяха да докарат храна, нито местното производство - как ти се струва лидера ти да ти забрани продоволствия и мъжко да каже ние ще издържим щото сме нация - направо го играе по стъпките на любимият си вожд Сталин, само където в Гладомор Сталин умори милиони украинци, а сега Путин е по пътя на умора на цялата РФ. Показателен факт за силната им икономика е че завалиите и едни витамини не могат да си произведат а ги внасят, така че като искаш да ме оборваш давай с факти.
Я да те питам кога станаха олигарсите олигарси и какво стана с предишните богаташи(що или ги убиваха или им национализираха бизнеса или ги натирваха в изгнание и прочие). В момента най-бляскавият клуб е клуба на олигарха дирижиран от Путин - цялото богатство в шепата на хора и гледай въпреки всичко - икономиката им задълня в пъти за 10 години що ли? Не им бяха малко кражбите ли или какво?
Ще те питам ти какви рушки потребителски стоки използваш?