blackout8
Well-Known Member
От: От: От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Не знам братле, казвам ти това което виждам - млади семейства мъж и жена руснаци идват за постоянно. Знам за такива, които преместват бизнеса си тук и такива, който бачакат за западни компании, но като цяло се преместват тук. Знам за много семейства мъжът българин и води жена си тук или обратното - не знам поради какви причини, но явно има причина.
Има си причини да идват тук и те не са икономически. Казвал съм ти, че жена ми е половин рускиня, и ти гарантирам че техните не са дошли тук заради това, което си мислиш. Голяма чат от рускините тук са дошли, защото българи са ги довели, след като са били на работа в Русия. Има една голяма част, които идват по здравословни причини. Има един мит там, че тук климата е много здравословен, всъщност не знам дали е мит, но съм го чувал от много руснаци. И други подобни. Аз не виждам никаква логика руснак да идва тук по икономически причини! То всъщност, не само руснак, ами който и да е....
Не знам братле, казвам ти това което виждам - млади семейства мъж и жена руснаци идват за постоянно. Знам за такива, които преместват бизнеса си тук и такива, който бачакат за западни компании, но като цяло се преместват тук. Знам за много семейства мъжът българин и води жена си тук или обратното - не знам поради какви причини, но явно има причина.