iliqnktz
Active Member
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Ами няма да ме разбереш, след като изречението ти е грешно. "Ей заради такива като теб е имало Белене.", е грешно формулирано изречение, защото извода от това изречение е съвсем друг или може да се тълкува по няколко начина, в с равнение с това, което си искал да напишеш. Би трябвало да е така: "Ето ЗА такива като теб е съществувал Белене." или нещо от сорта (Ето заради такива като теб е съществувал Белене, които и тук поясняваш), от което извода ще е само един и тогава, бихме могли да се разберем.
А извода от написаното от теб е, че всеки антикомунист е бил родоизменник? Не съм съгласен!
Всяко едно предприятие може да е на печалба държавно, ако се управлява правилно. Ти знаеш ли от любимите ти държави, колко държавни фирми има? Ти знаеш ли, че в Норвегия дори алкохола се продава само в държавни магазинчета? Това, че след 89 наслагаха кретени с цел да се разпродадат предприятията е друг въпрос.
EGraphix - означава такива като теб продажници - директно Белене за да ги ядат прасетата, това означава. Който е родоотстъпник и защитава частниците и олигарсите от чужбина или пък американските имперски интереси - разстрел или пък по 20-30 години в белене или бригади, че да се научите.
"Каза ми, че заради ТАКИВА КАТО МЕН е имало Белене, а ти в момента "изпращаш" хората, ей така в тази посока с лекота. Чак ти се учудвам на писанията, как сам си противоречиш. Сега очаквам поредната обида, че съм американофил и кретен."
Тук нещо не те разбрах, аз не казвам, че не трябва да има Белене, дори е задължително, при наличието на такива родоизменници, които защитават чужди интереси за сметка на българското. Директно те пращам и хич няма да му мисля.
Ами няма да ме разбереш, след като изречението ти е грешно. "Ей заради такива като теб е имало Белене.", е грешно формулирано изречение, защото извода от това изречение е съвсем друг или може да се тълкува по няколко начина, в с равнение с това, което си искал да напишеш. Би трябвало да е така: "Ето ЗА такива като теб е съществувал Белене." или нещо от сорта (Ето заради такива като теб е съществувал Белене, които и тук поясняваш), от което извода ще е само един и тогава, бихме могли да се разберем.
А извода от написаното от теб е, че всеки антикомунист е бил родоизменник? Не съм съгласен!