АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Егати, плужека. И този е главен секретар на НАТО...

Тази цялата сага ми изглежда като книгите игри, които бяха на времето. В зависимост от стъпката която се предприема и следват няколко възможни развоя на събитията и така до края.
Сетих се за лафа "Педераст по душа", който идеално пасва на шефа на НАТО.:)
Сигурно е решил да заработи някоя и друга стинка от пресата като продаде разговора,
а в България е герой и носител на орден.

Вие кои бг медии четете?
Никои!
10 символа тъпи!

Недей така братле обиждаш най-големата медия предприемач нюс.
Предимствата, нема да ги разяснявам те се виждат огромно общество дето всичко знаем и можем :p
Никои!
10 символа тъпи!

Ха - ха, гледайте реакцията на журито:lol:

[video=youtube_share;iYMM3ZE_CZg]http://youtu.be/iYMM3ZE_CZg[/video]

Ха - ха, гледайте реакцията на журито:lol:

Браво! :|

Ако видиш целия купон (барабар с Депардийо, Ален Делон, Кърт Ръсел, Орнела Мути, Шарън Стоун, Пол Анка, Кевин Костнър и т.н..., нема жури там), доста ще се изкефиш. Свири на пиано дори:

[video=youtube;KDbhekgaGZo]http://www.youtube.com/watch?v=KDbhekgaGZo[/video]

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

"Аз, както и повечето хора, не мога да пея и да свиря, но обичам да го правя"

Уникален!

От снощи ме занимава една мисъл, иска ми се да чуя мненията ви.
В съглашението в Женева неколкократно се повтаря, че всички трябва
да се разоръжат и да напуснат неправомерно завладяните сгради,
да се даде амнистия на участниците, с изключение на тези от тях,
по чиято вина има жертви, за промени в конституцията и т.н.
Ключовата дума е всички, тъй като де факто сегашното правителство
също неправомерно е завзело Радата и следва да я освободи.
Значи Русия е подготвила някакъв сценарий и докато всички си мислят,
че Русия едва ли не е била отбой, руснаците леко да прекарат останалите?:)
Заговори се неофициално за връщане на Янукович в страната
в близките дни, пък и срочно в Русия се активираха да правят
промени за нови членове в нак.кодекс, включващи
терористични действия и подбуждане към такива.
Промените в кодекса може и да нямат връзка с Украйна, разбира се.
Страна, любопитно ми е да се включиш с отговор.:rolleyes:

Форматът пак се сведе до среща между Лавров и Кери. Нямаше представители на Източна Украйна, а превратаджиите от Киев пък на най-важните моменти от преговорите бяха "помолвани" да напуснат залата. ЕС изпълняваше ролята на стенографка.

Теоретично, има някаква полза, тъй като Щатите най-накрая вденаха и приеха да говорят за "децентрализация" и че всичко трябва да решат самите украинци. Но е абсурд да се мисли, че Щатите няма да продължат да се бъркат в събитията там. Щото ако няма САЩ, ЕС и Русия, то е ясно какво ще стане на Украйна - радикалите всъщност се подкрепят от много по-малко хора, отколкото се мъчат да ги представят западните медии. Дори жителите на Киев не ги обичат (дойдоха некви селяндури (да не се бърка със селяни), направиха от хубавия град кочина и дори засадиха зеленчуци на централния площад)

Демек, хубавото е, че поне няма да има тази простотия (да подпишеш споразумение с президент на европейска страна, а след като той, спокоен от договорките, замине извън Киев, за да си върши работата в регионите - веднага да му спретнеш въоръжен преврат) , но да се вярва, че някой ще остави украинците да се оправят сами - трудно.

Така че, според мен, нещата ще продължат да се влошават. Украйна е пред банкрут, пари не дава никой, сметките трябва да се плащат, а силите и от двете страни няма да се разоръжат.

Ще има някакво временно затишие само за ЕС и за Русия (есците ще могат да се измъкнат от глупостите със санкциите, в които сами се натресоха, а руснаците вместо да отделят толкова много внимание на тази периферия ще имат време да се подготвят за договорите през май с Китай и другите азиатски страни, както и да решават вътрешните задачи - Крим, газификацията, модернизацията на производството и т.н.) Но в началото на май (ако не и по-рано) ще стане страшно за всички: кой ще плати украинския газ, кой ще спре гражданската война и кой ще даде кредити на Украйна при това нелегитимно правителство... Банкерите може и да са гадни, но идиоти между тях със сигурност няма.

BTW, един колега в две изречения е успял да опише цялата тази "филькина грамота":
Женевское соглашение, принятое сегодня Россией, США и ЕС практически без участия Украины (Дещицу периодически просили выйти), представляет собой типичное соглашение о невыполнении соглашения. Оно содержит пункты, которые заведомо выполнены быть не могут.

Може ли малко подробности за това със самолета и кораба,
тия, нали са дошли да покажат сила? защо са се изложили така?
Мен като ме е страх от мечки, не ходя за гъби...
акам да дойдат на лято съседите руснаци, да разкажат тяхната гледна точка,
има и стотина украинци все някой ще каже как са реално нещата при тях.

От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Може ли малко подробности за това със самолета и кораба,
тия, нали са дошли да покажат сила? защо са се изложили така?
Мен като ме е страх от мечки, не ходя за гъби...
акам да дойдат на лято съседите руснаци, да разкажат тяхната гледна точка,
има и стотина украинци все някой ще каже как са реално нещата при тях.

С какво оръжие СУ-24 вцепени от ужас моряците на "Доналд Кук" в Черно море

37.
Мукавей
(анонимен)
17 април 2014,
18:18

Голяма наглост е от страна на руснаците, да се гаврят така с "най- силната" армия в света. Американците цял кораб със "свобода и демокрация" изпращат, пък тия им правят сечено.

:))))))))))

37.
Мукавей
(анонимен)
17 април 2014,
18:18

:))))))))))
Милите, мислили са си, че са на любовен круиз в Черно море. Но явно вкуса на руския чеп не им е харесал особено :lol:

Да си припомним и гаврата със самолетоносача "Китти Хоук", когато сащисаните нейвита рязаха в паника горивните магистрали.

1389254699_1362345725_1.jpg

повече инфо на:
http://www.1tv.ru/news/polit/115231
и
http://politikus.ru/events/10711-ro...lis-nad-amerikanskim-avianoscem-kiti-hok.html

Една статия за Южен поток, която няма как да не ви ядоса.
"На последното заседание на Европейския парламент политиката взе превес над всякаква икономическа логика.
Без да му мислят много, 437 евродепутати гласуваха резолюция срещу изграждането на газопровода "Южен поток".
Сред тях - и петимата членове на ГЕРБ."

А това е последната изцепка по въпроса, запецнах в началото на статията с изказването, докато разбера какво иска да каже този.:)
Между другото, снощи официално излезе новината, че Ердоган е звънял на Путин и са говорили за енергийното си сътрудничество.
Очаква се Турция да предложи Южен поток да минава по сухопътната й територия.
Ей така става - който много кляка на ЕС и сие, си п.....а страната и му отмъкват парите под носа.

strana, благодаря за отговора!

Ако ердоган и путин се договорят, това доста ще смъкне вярата на българите в "братска" русия.

Ако ердоган и путин се договорят, това доста ще смъкне вярата на българите в "братска" русия.

Че какво общо имат Ердоган и Путин тук, като ЕС забранява изграждането на Южен поток, а нашите гласуват ЗА.
Не четеш ли ти, какво ли?
ЕСТЕСТВЕНО, че ще си гонят интереса - както Русия, така и Турция,
а ние ще лапаме мухите, както винаги.

Само дето това няма как да стане :)

Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Че какво общо имат Ердоган и Путин тук, като ЕС забранява изграждането на Южен поток, а нашите гласуват ЗА.
Не четеш ли ти, какво ли?
ЕСТЕСТВЕНО, че ще си гонят интереса - както Русия, така и Турция,
а ние ще лапаме мухите, както винаги.

Спокойно, стига се пали, ти нещо си се напрегнал, едно време аз ти се зверех ти се правеше на културен, а сега обратното :)

По-добре да лапаме мухи, отколкото рязани пижки :)

Казваш ще си гонят интереса, но не спомена ли ти преди някоко поста че за Русия не всичко било интереси и бизнес, а имало и приятелски - братски чувства?
А и путкоин трябва да е наясно, че нашите пионки нямат думата, а правят това корто им тропкат отгоре и което ще им донесе лична далаверка.

Горе