АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Както и да ги мерим и сравняваме оръжията, да не забравяме нещо много важно за спечелването на една битка.
Историята е показала, че най-силен е човешкият дух, мотивацията.
Американците се бият за пари, тип Рамбовците им са само по филмите, с които всички сме израстнали, а руснаците се сражават "За Родину" и победата ще е на тяхна страна.

Да не говорим, че изгорелите украинци са извършили може би най-тежкото престъпление - предателство.

Кои изгорели украинци и за какво предателство става въпрос?

освен блиц, трябва да четеш и други източници

Написах ти, че чета, гледам, слушам, информирам се, и даже те посъветвах и ти да четеш, за да си намериш по-добра информация. Но май не ти отърва, та се държиш като недооправена женка, говориш едно и също и само твоето си знаеш? Айде, стига толкова комуникация с теб!

Кои изгорели украинци и за какво предателство става въпрос?

за тези в Одеса става на въпрос
доколкото разбрах са украински граждани?

за тези в Одеса става на въпрос
доколкото разбрах са украински граждани?

И като са украински граждани, нямат ли право да събират подписи за мирен референдум?
Това са правили, когато ултрасите и изпратените "Десен сектор" са им подпалили палатките.
Хората се скриват в Профсъюзния дом и ония им залостват вратите и ги подпалват.
Който успява да се спаси със скачане, долу го доубиват.
Кои са фашистите сега? Колко пъти в София имаше разни палаткови градчета и никой не нападна хората,
събиращи подписи около палатките, никой не ги нарече предатели, спомни си.

И като са украински граждани, нямат ли право да събират подписи за мирен референдум?

имаш предвид сепаратистите нали?
не са никакви мирни граждани предвид исканията им.

Според мен пожара е инцидент.

Никои не може да оправдае действията на ултра крайно настроените националисти..но и на предателите не може

Никои не може да оправдае действията на ултра крайно настроените националисти..но и на предателите не може

Мненията на тъпите соросоидни герберски нагли кратуни прости си личат от далече

Ахахахахахаха :D
Той не беше такъв преди, но всеки се променя.

Инцидент е пожара - сигурно някой си е изтървал цигарата.

Ето да видиш как мятат коктейли фашистите:

[video=youtube;3Z0K7CnkInQ]http://www.youtube.com/watch?v=3Z0K7CnkInQ[/video]

Eй, не ти знам годините, но някои твои постове са пълна шитня.:mad:
Каквито и да са хората вътре в тази сграда, никой не заслужава такава смърт - жив да гори.

кажи за кое не съм прав бе, тъп червен боклук
освен да плюеш друго не знаеш..коментираш като злобна бабичка - кратко и неясно
сподели твое мнение по дадеш въпрос, не плюй

Инцидент е пожара - сигурно някой си е изтървал цигарата.

Ето да видиш как мятат коктейли фашистите:

Eй, не ти знам годините, но някои твои постове са пълна шитня.:mad:
Каквито и да са хората вътре в тази сграда, никой не заслужава такава смърт - жив да гори.

добре, разбрахме как го представя руската тв
аз в сайта на бнт четох, че мятане на бомбички и др. е имало и от двете страни

като казах, че пожара е инцидент, имах предвид, че едва ли някой е предполагал, че нещата ще се развият по-този начин

и не ми е ясно как в така голяма сграда само с такива запалителни коктейли са загинали толкова хора..
имаше снимки и в много от помещенията няма и следа от пожар...дори прозорците не са отворени
затова казва, че става въпрос за инцидент..
айде да са едн-две помещения и да са запалени - добре
но те са десетки, прозорците двойно-тройно повече

добре, разбрахме как го представя руската тв
аз в сайта на бнт четох, че мятане на бомбички и др. е имало и от двете страни

като казах, че пожара е инцидент, имах предвид, че едва ли някой е предполагал, че нещата ще се развият по-този начин

и не ми е ясно как в така голяма сграда само с такива запалителни коктейли са загинали толкова хора..
имаше снимки и в много от помещенията няма и следа от пожар...дори прозорците не са отворени
затова казва, че става въпрос за инцидент..
айде да са едн-две помещения и да са запалени - добре
но те са десетки, прозорците двойно-тройно повече
Какъв инцидент, като вратите са били затворени и хората запряни в сградата?
И какво казваш? Хвърляли си отвътре сами коктейли ли? Нелогично и тъпо за медийно представяне на ситуацията.
Руската тв не представя, а показва. На видеото ясно се вижда как отдолу хвърлят коктейли.
Ако знаеш други видеа по темата - постни ги, за да си потвърдиш мнението - твоето или на БНТ, все едно.

Къде отиде Зилота? Той имаше доста информация от първо лице...

Така погледнато, и ВСВ е инцидент. С няколко десетки милиона загинали (убити).

Какъв инцидент, като вратите са били затворени и хората запряни в сградата?
И какво казваш? Хвърляли си отвътре сами коктейли ли? Нелогично и тъпо за медийно представяне на ситуацията.
Руската тв не представя, а показва. На видеото ясно се вижда как отдолу хвърлят коктейли.
Ако знаеш други видеа по темата - постни ги, за да си потвърдиш мнението - твоето или на БНТ, все едно.

не съм търсил за видеа, но ето какво прочетох в сайта на бнт
Все още има много неизвестни около пожара в центъра на Одеса. Властите предполагат, че проруски сепаратисти са се барикадили в сградата на Профсъюзите. А пожарът лумнал в резултат на запалителните бомбички, с които двата лагера се обстрелвали.
http://bnt.bg/news/svyat/42-sa-zhertvite-na-bezreditsite-v-odesa-125-sa-raneni

Кои врати са затворени след като входната доколкото виждам гори отворена (освен това в сградата би трябвал да има пожарогасители). Не мога да си представя, че в такава голяма сграда може да се задушат 40 човека...
Не видях българска медия да пише за заключени врати..не вярвам ако е истина, нито една да не преведе това.

Така погледнато, и ВСВ е инцидент. С няколко десетки милиона загинали (убити).

Ако не са очаквали пожара да причини жертви - според мен е инцидент.

кажи за кое не съм прав бе, тъп червен боклук

НА ТЕБ ТИ КАЗАХ, ЧЕРВЕН БОКЛУК ЩЕ ВИКАШ НА МАЙКА СИ, ЧЕ ТЕ Е РОДИЛА ТАКЪВ БОКЛУК, НЕ ДА ОБИЖДАШ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА НА ТВОЕТО МНЕНИЕ, С ТОВА ЧЕ СА БОКЛУЦИ

БОБИ - същият нортрант и мен ме зове с това, че съм ТЪП ЧЕРВЕН боклук - някой да го банне този трол, не се трае такъв олигуфрен, честно ви казвам.

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

НА ТЕБ ТИ КАЗАХ, ЧЕРВЕН БОКЛУК ЩЕ ВИКАШ НА МАЙКА СИ, ЧЕ ТЕ Е РОДИЛА ТАКЪВ БОКЛУК, НЕ ДА ОБИЖДАШ ВСИЧКИ, КОИТО НЕ СА НА ТВОЕТО МНЕНИЕ, С ТОВА ЧЕ СА БОКЛУЦИ

БОБИ - същият нортрант и мен ме зове с това, че съм ТЪП ЧЕРВЕН боклук - някой да го банне този трол, не се трае такъв олигуфрен, честно ви казвам.

само виж как влезе в темата - с обиди
аз изказвам мнение - независимо какво е - правилно или грешно, не съм обидил никой! този червен боклук влиза в темата и за да ме обижда за това, че съм изказал мнение...
това може да го направи само червен боклук

НЯМА как да видя дали сме на едно мнение, защото той няма такова :cry: мамин сладък

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

По-младите (около 50 човека включително един свещеник) са успели да се измъкнат на покрива. Другите не са успели и са се задушили, тъй като повечето са били пенсионери, които са събирали в палатката на Куликово поле подписи за референдума за федерализация на Украйна (кой знае защо в западните медии ги наричат "проруски сепаратисти" ), и майки с деца (тъй като е било 2-ри май - празничен ден във всички бивши съветски републики) и, съответно, са били по малко подвижни. След като си видяли над 1500 въоръжени с коктейли "Молотов" и надрусани лумпени (Десен сектор от Киев - 15 вагона и футболна агитка от Харков) са се скрили в сградата.

Жертвите, вероятно, първо са се задушили, а чак после са изгоряли. Някакъв украински генерал разправя, че е имало и някакъв много бързо действащ газ, но засега не е сигурно дали наистина е имало такъв. Затова засега основната версия е задушаване от дима (угарния). Може би е имало и отровни изпарения от самите горящи стаи и коридори - лакове, смоли и т.н.

Централната врата е била отворена и всеки, който е успявал да излезе през централния вход, е бил пребиван с бухалки. В болниците в Одеса в момента има над 200 човека и някои от тях със сигурност няма да оживеят. Една от жените е успяла да излезе през централния вход и да се мушне под щитовете на милицията. Така че има очевидци от сградата, които не са мъртви и не са в болница, и днес ги слушах в пряк ефир.

Ей ги и "грешките на инцидента"

[video=youtube;12AqQiiK1fk]http://www.youtube.com/watch?v=12AqQiiK1fk[/video]

Последно редактирано:
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

По-младите (около 50 човека включително един свещеник) са успели да се измъкнат на покрива. Другите не са успели и са се задушили, тъй като повечето са били пенсионери, които са събирали в палатката на Куликово поле подписи за рефередума за федерализация (кой знае защо в западните медии ги наричат "сепаратисти" ), и майки с деца (тъй като е било 2-ри май - празничен ден във всички бивши съветски републики). След като си видяли над 1500 въоръжени с коктейли "Молотов" и надрусани лумпени (Десен сектор от Киев - 15 вагона и футболна агитка от Харков) са се скрили в сградата.

Централната врата е била отворена и всеки, който е успявал да излезе през централния вход, е бил пребиван с бухалки. В болниците в Одеса в момента има над 200 човека и някои от тях със сигурност няма да оживеят.

Ей ги и "грешките на инцидента"

[video=youtube;12AqQiiK1fk]http://www.youtube.com/watch?v=12AqQiiK1fk[/video]

Потресаващо е, че има масово избиване на хора в 21 век и всички си траят, време е Русия да се намеси. Също така е време, Американците да напуснат всички земи, и да се приберат на своя континент, и да не налагат тяхната демокрация с пари.

са успели да се измъкнат на покрива.

в какъв смисъл "успели"? кое е попречило на другите 40 човека?
не вярвам цялата сграда да се е запалила изведнъж..

от видеото става ясно, че е имало пожар САМО по стълбите
никъде другаде не видях следи от огън, нито да е опушено..стаите са непокътнати
прозорците са отворени

от видеото става ясно са много по-малко от 40 жертви..другите къде се намират
след това ходят по някакъв друг по-малък коридор и стълби които водят навън - няма следи от пожар, но прозорците са счупени, това най-вероятно показва, че някой отвътре ги е счупил (т.е. не са счупени в следствие от хвърлен коктейл молотов)

п.п. и в украйна ли пенсионерите определят политиката? само и нашите да не се вдигнат...че ще стане беля :oops:
повечето са били пенсионери, които са събирали в палатката на Куликово поле подписи за референдума за федерализация на Украйна

в какъв смисъл "успели"? кое е попречило на другите 40 човека?
не вярвам цялата сграда да се е запалила изведнъж..

от видеото става ясно, че е имало пожар САМО по стълбите
никъде другаде не видях следи от огън, нито да е опушено..стаите са непокътнати
прозорците са отворени

от видеото става ясно са много по-малко от 40 жертви..другите къде се намират
след това ходят по някакъв друг по-малък коридор и стълби които водят навън - няма следи от пожар, но прозорците са счупени, това най-вероятно показва, че някой отвътре ги е счупил (т.е. не са счупени в следствие от хвърлен коктейл молотов)

п.п. и в украйна ли пенсионерите определят политиката? само и нашите да не се вдигнат...че ще стане беля :oops:

1. Когато станеш на 60 години се опитай бързо да се качиш по стълбите върху покрива на 4-5 етажна сграда.
2. Когато отдолу те чакат озверели наркоманчета, а пред теб гори коктейл Молотов, то е твърдо вероятно да изпаднеш в паника. Едни бягат нагоре, други - надолу, трети се нагълтват с отровен дим преди да успеят да направят каквото и да е.
3. Жертвите от сградата са 43. От болниците засега не се знае колко (бягалите надолу и пребити с бухалки на входа). Около 50 човека са се спасили на покрива, изчаквайки лумпените да се разотидат. Към 2 часа нощес един от репортерите се беше свързал по телефон с човек от хората на покрива (по гласа беше на около 50-60) и той обясняваше, че ги е страх да слязат, за да не бъдат пребити, макар че по това време вече е имало доста милиция.

пп. ти действително ли си толкова тъп или ти идва отвътре да се правиш на идиот?

Горе