АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Това дали е истина:
http://edition.cnn.com/2014/08/15/world/europe/ukraine-crisis/index.html

Накратко: Порошенко звъннал на Камерън и му казал че са унищожили част от голям руски военен конвой от бронетранспортьори, навлезнали от Русия в Украйна

Това дали е истина:
http://edition.cnn.com/2014/08/15/world/europe/ukraine-crisis/index.html

Накратко: Порошенко звъннал на Камерън и му казал че са унищожили част от голям руски военен конвой от бронетранспортьори, навлезнали от Русия в Украйна

Не е истина.

Всъщност, цялата патаклама идва от два фактора:
1. Журналисти на Гардиън, които от 20км. видели "как през дупка в телената ограда" минали тези БТР.
2. Резкият тон в откритото писмо на Степашин (бивш руски премиер) до Камерън, публикувано в The Independent.

За първото мога да кажа, че там дори няма телена ограда.
За второто - давам текста на писмото да си прецените ситуацията по-точно:

Dear Mr Cameron: US and EU politicians had been drumming up the conflict in Ukraine
превод на руски: http://www.rusbg.com/11/sergey-stepashin-kemeron-shantazhiruet-nas-razvyazivaniem-voyni.html

И двата хода са грешни. За първото - най-малкото САЩ имат достатъчно сателити в района. Да дадат снимки и доказателства. Колона БТРи не минава току-така незабелязана. С извинение, но дори Google Earth има достатъчна разделителна способност, камо ли военни американски спътници. Кво стана с Боинга, BTW? Нещо замълчаха. Кво пък толкова е проблем да кажат кой го атакува, и без това пилотът е вече мъртъв.

За второто - трябва да си пълен идиот да се опитваш отново да сблъскаш европейците и руснаците във война. И то не от американец, на когото да не му пука толкова, щото е далече, а от островитянин. Нищо не са научили досега явно. Чембърлейн го правеше, сега и Камерън се дърви. Ако толкова им се иска, да ходят нейде на Луната и да се репчат. Тук обаче е опасно за всички нас.

Последно редактирано:
От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

P.S. Забравих укроСМИ-тата, и те се бяха произнесли. Тировете не били камази, а били трансформери тип Оптимус Прайм, които се превръщат в бойни машини, а трансформацията я засякъл некъв укрогений на 5 горилки:

1408044436_transformer.jpg

Хвърлят сериозни обвинения,но не дават никакави доказателства,сериозни организации като НАТО,премиери и президенти:-o

Един от руските висши военни коментира случая с БТР-ите така:

"Дано наистина да им се е привидяло и да са унищожили фантом, а не колона с бежанци или някой от собствените си батальони".

Че Порошенко е постоянно на ниво делириум тременс не е някаква военна тайна, но за Камерън изобщо не съм сигурен. Как са успяли да влязат в толкова общ ритъм?

Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Един от руските висши военни коментира случая с БТР-ите така:
...

Сигурен бях че ще се появиш с коментарите си, затова и влязох тук.

Още ли ти се връзват?

Ти си нещастник страна, долен и заблуден нещастник си.
Твоя вожд води света към трета световна, а ти си жалка нацистка подлога, която се гордее с действията на своя бъдещ диктатор.
Интересно ми е, става ли ти "пацата" като четеш и гледаш за действията на путин? Явно да...

няма ли кой да забрани на тоя да продължава с про руската си пропаганда? Слепи ли сте или сте късогледи идиоти?
престанете да вярвате в това което ви се иска, а погледнете реално.

Я се спрете и попитайте някой грозен руснак колко му е часа?
Да видите какво отношение имат тази година към нас?
Тук на морето руснаците се държат по-зле от англичаните , държанието им няма нищо общо с това от минали години.
/ Само жените им са си същите курволяци и се пращят с мангалите на поразия/

Амун говориш на олигофрен, те не поемат.
Тая тема трябва да се затвори и да се спре с ПЛАТЕНАТА ПРОПАГАНДА.
ИБАХ ВИ .АМАТА КОМУНИСТКЬ!

Ако не бяха руснаците сега щяхте да ходите с чалми и рязани карагиии, как може такава простотия и такова отношение не разбирам!!!

Ако не бяха руснаците сега щяхте да ходите с чалми и рязани карагиии, как може такава простотия и такова отношение не разбирам!!!
Ама ти верно не си в час.

Жестоко си сбъркан както винаги, ако не бяха нашите да спрат арабският инвазия преди векове - сега щеше да си рязан!

Вие сте промити американски мозъци, няма какво да се спори с вас.
Спрели сме си ошите ходил ли си в Батак?
Пък другия чак и проамериканска тема ми пуснал и ми вика, че не съм бил в час. Ти въобще нищо не знаеш просто си поредното американско леке.

Америка ли те спаси от турско??????????????????????

Или ще викате като цецо кухото, че нямало робство, а турско присъствие????????????????????????????

Въобще не се обаждайте, че направо къртите с малоумните си изказвания!!!!

От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Жестоко си сбъркан както винаги, ако не бяха нашите да спрат арабският инвазия преди векове - сега щеше да си рязан!

Честно, не мислех да пиша в тая тема, ама не мога да се сдържа. Я дай точни исторически факти коя инвазия сме спрели, та тя, а не руснаците са ни освободили от турско робство? Никой не ви кара да обичате Русия, но да изопачавате по тоя смешен начин историята е много глупаво. Неблагодорно племе сме и затова сме на тоя хал.

Въобще не е трябвало да освобождават такива тиквеници.... Направо ме е срам да ги нареча българи..... Пълни тъпаци и американски лизачи, май ще си попълня още игнор листата в форума...
Неблагодарно племе!!!
Честно, не мислех да пиша в тая тема, ама не мога да се сдържа. Я дай точни исторически факти коя инвазия сме спрели, та тя, а не руснаците са ни освободили от турско робство? Никой не ви кара да обичате Русия, но да изопачавате по тоя смешен начин историята е много глупаво. Неблагодорно племе сме и затова сме на тоя хал.

уни..
учи, чети между редовете.

не вярвай на всичко...
защо твоите приятели руснаците не ни спасиха веднага а чакаха 500 години?
а какво ни е струвало всичко?
защо цариград не е наш тогава дева, с руснаците зад гърба си - защо не взехме и константинопол?

айде стига сте говорили глупости - и мен са ме учили как братушките това братушките онова.
Аз виждам и мога да мисля. Всеки си гледа интереса
и това което виждам в момента
Е ПОВТОРЕНИЕ НА СЪБИТИЯТА С КОИТО СА ЗАПОЧНАЛИ ПЪРВАТА И ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

Вие сте узурпатори- не е вярно спасители сме.
вие пратихте войници, не е вярно не сме.
вие нахлувате- не е вярно не сме нахлули - те нахлуват.
искаме само да защитим народа си- че защо сега чак ще го защитават?
ама оставиха да изколят опълченците наивните в донецк и там другите градове нали? защо
щото дебнат келепира братят им. мислиш че им пука за нас ли?
хахахаха
АААААААААААААХАХАХХАХА

Но не ги обвинявам руснаците
ТЪП И РОБСКИ НАРОД ОТ МИЖИТУРКИ И ЕСНАФИ КАТО БЪЛГАРСКИЯ ТРЯБВА ДА СЕ МАЧКА И ГОНИ, КАТО ЕВРЕИТЕ!

Re: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Въобще не е трябвало да освобождават такива тиквеници.... Направо ме е срам да ги нареча българи..... Пълни тъпаци и американски лизачи, май ще си попълня още игнор листата в форума...
Неблагодарно племе!!!

и мен ме е срам че съм българин, но... съдба. :)

Уни ама ти си в някакво жестоко зацикляне! Аз ти говоря как Хан Тервел спира Арабският Халифат в Европа още през 8 век - когато Русия по него време не е съществувала като дума, ти ми говориш за Хамериканции?! Оправи се бе момче!!!

Русия не е ме е спасила от Турско - освен руснаците са участвали десетки хилядите българи, ако не си чувал за българско опълчение вече знаеш, както сърби, румънци, черно горци, финалндци и още други! Да кажеш само Русия е смешно! Както е и смешно 15 Руско - Турски войни до освобождението ни са се водили - що не са ни спасили имали са 15 пъти?! Всичко е до интереса!!!

Но пък виж Руснаците ни окупираха окраха и национализираха всичкият капитал и богатсва и 45 години бяхме в комунистическото робство!

Както за робството, така и за окупацията - БГ е платила прескъпо в злато и конвертируема валута!

Хайде да не си говорим врели не кипели! Като пишеш едно грешно, не оборвай по малоумен начин, че много зле изглежда!

Последно редактирано:

Абе имам странното усещане клуба на русофила как пет пари не дава за историята си!?
Или си прекалено дърта от времето на соца, та тогава си учила историята или просто не си учила история!

Още през 717 г., осланяйки се на договора с България, империята се обръща за помощ към Тервел, който незабавно се отзовава. Стълкновението между българи и араби пред стените на Константинопол намира отражение в значителен брой византийски, западни и източни извори. Макар и да се различават в детайли, всички са единодушни, че през 718 г. арабите претърпяват нечувано дотогава поражение от българите.

Още в началото на обсадата българите се явяват в тила на противника и голяма част от вражеската войска е унищожена. Опасността за арабите е толкова голяма, че се налага сухопътната им армия да обгради лагера си с 2 окопа — единият срещу Константинопол, а другият срещу българите. В тази война арабите проявяват изключителна упоритост въпреки неблагоприятните климатични условия — зимата била незапомнено студена, цели 100 дни земята била покрита със сняг. През лятото на 718 г. арабите провеждат решително сражение с българите, но претърпяват поражение. Според летописеца Теофан в конфликта загиват 22 000 араби, а Зигеберт говори за 30 000 жертви. Константинопол е спасен, а името на България се разнася по всички краища на тогавашния свят.

Тогава Русия не е била и Киевски Рус така, че имайте малко уважение към историята си!

Русия е фактор в историята ни, но не е единственият! Не всичко почва с Русия, не всичко ще свръши с Русия! Аз съм българофил - затова така се държа, който се засяга моля да пише в някой руски форум!

Много войници от редовната армия доброволно преминават на тяхна страна и това вече няма как да се скрие от прозападната цензура.

Аааааааахахахахаххахахахаахха

Поредната глупава скапана руска пропаганда!!!

МИНАВАЛИ ДОБРОВОЛНО ВОЙНИЦИ
довчера ги биха като въшки днес започнаха да настъпват изведнъж след като мина конвоя с помощите а
АХАХА Каква гнида си ти долна руска ахахахахахахах.

Искаш ли да ти кажа каква ще е съдбата на русия ако продължава така- ВТОРИ ИРАН!
ще ядете квас и черен хляб и ще си мечтаете да имате 50 000 рубли за кенче с кока кола...

Толкова лъжи ... баси безочливите боклуци...

От: Re: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

и мен ме е срам че съм българин, но... съдба. :)

Мен пък не ме е срам!

След като те е срам изчезвай от тук. Нямаш място в България. Бягай някъде, където няма да те е срам.

Дано се намери някой, който да накаже тези, които се срамуват, че са се родили българи!

Горе