АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

1408169855_o_994777.jpg

Това е снимка от поцепения от артилерийски обстрел конвой от руски БТР-и
който уж не съществувал...

А сега се опитват скапани руснаци като теб да изопачат нещата май май?

Разбира се конвоя е бил атакуван не само от артилерия но и от американски въздушни удари с безпилотни самолети !!!
четете малко и се образовайте.

Войната вече започна и засега руснаците духат супата.

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

А, сега 25 години под американско робство как ти е? Що не се дигне някой пак, нали много ни бива и сами сме се справили всичко, от едновремешните българи не е останало нищо. Ето това е истината, всички са станали американски мекерета и подлоги.
Нямам намерение да споря с вас. Вярвайте си на америка, след украйна сме ние!!!
Уни ама ти си в някакво жестоко зацикляне! Аз ти говоря как Хан Тервел спира Арабският Халифат в Европа още през 8 век - когато Русия по него време не е съществувала като дума, ти ми говориш за Хамериканции?! Оправи се бе момче!!!

Русия не е ме е спасила от Турско - а хилядите българи, ако не си чувал за българско опълчение вече знаеш, както сърби, румънци, черно горци, финалндци и още други! Да кажеш само Русия е смешно! Както е и смешно 15 Руско - Турски войни до освобождението ни са се водили - що не са ни спасили имали са 15 пъти?! Всичко е до интереса!!!

Но пък виж Руснаците ни окупираха окраха и национализираха всичкият капитал и богатсва и 45 години бяхме в комунистическото робство!

Както за робството, така и за окупацията - БГ е платила прескъпо в злато и конвертируема валута!

Хайде да не си говорим врели не кипели! Като пишеш едно грешно, не оборвай по малоумен начин, че много зле изглежда!

Re: От: Re: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Мен пък не ме е срам!

След като те е срам изчезвай от тук. Нямаш място в България. Бягай някъде, където няма да те е срам.

Дано се намери някой, който да накаже тези, които се срамуват, че са се родили българи!

СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

Но повече ме е срам че съм една нация с идиоти като вас.
при първа възможност си сменям гражданството и дори няма да кажа на децата ми че са родени тук...
НЕЩАСТНИЦИ!

А, сега 25 години под американско робство как ти е? Що не се дигне някой пак, нали много ни бива и сами сме се справили всичко, от едновремешните българи не е останало нищо. Ето това е истината, всички са станали американски мекерета и подлоги.
Нямам намерение да споря с вас. Вярвайте си на америка, след украйна сме ние!!!

Ти малоумен ли си или да?!
Това, което писах е че сме спрели арабският халифат, това което писах е че десетки хиляди ако не стотици хиляди са дали живота си за освобождението и това не са само руснаци - това, че не знаеш историята си е твой проблем! Ти ми скачаш с Американците?!??! Ти добре ли си бе момче?!?!?

Виждам, че обичате Русия, лошо няма но да я вдигате преди България и да хвалите тази бензиново-газова колонка за най-великата, си е чисто предателство и чуждопоклонничество!

Толкова от мен по темата!

П.С. Толкова вярвам на Хамериканците, колкото и на Руснаците! И от САЩ и от Европа и от Русия и от Япония, както от Австралия и Нова Зеландия правя пари като образи - макар че в момента най-експлоатираме руската девалвация ...

Казвал съм го милион пъти в този руски форум, че фалита на САЩ е много близък и че Цоцализма при тях е на висота - нищо нямат от добрите практики в миналото от това, което са били като ценности и морал! Говоря преди ВСВ - предприемачество, пазари, свобода и т.н!

От: Re: От: Re: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!

Но повече ме е срам че съм една нация с идиоти като вас.
при първа възможност си сменям гражданството и дори няма да кажа на децата ми че са родени тук...
НЕЩАСТНИЦИ!

Я по-кротко, или какво, пак ли си пиян и в несвяст? Кога съм те обидил, че обиждаш на "идиот"? Това, че не мисля като теб, не означава, че трябва да обиждаш!

Иначе по другия ти коментар - сменяй си го, с нетърпение чакам кога ще заминат от тук всички, които се срамуват, че са българи. Тези хора нямат място тук.

А, сега 25 години под американско робство как ти е?..

Ей :)

на мен американското робство ми харесва много повече от руското, искам да съм американско мекере, отколкото руска блядка!

Re: От: Re: От: Re: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Я по-кротко, или какво, пак ли си пиян и в несвяст? Кога съм те обидил, че обиждаш на "идиот"? Това, че не мисля като теб, не означава, че трябва да обиждаш!

Иначе по другия ти коментар - сменяй си го, с нетърпение чакам кога ще заминат от тук всички, които се срамуват, че са българи. Тези хора нямат място тук.

Прав си :0) малко се поосрах, извинявай.

Ама след глупостите написани от страна няма как да не се изнервя.
Винаги се ядосвам когато някой нарече бялото черно!
и под идиот нямах в предвид теб, теб даже те харесвам {}

Айде де какво преебахте спора?

НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК КОЙТО ДА НЕ ГО Е СРАМ ЧЕ Е БЪЛГАРИН ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОЛИТИЦИТЕ ВИ НАПРАВИХА НА ИДИОТИ, А ВИЕ ПАК ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕТЕ СЪЩИТЕ ПРИ ТОВА НАЧЕЛО С БОЙКО...

и после пак ще мрънкате за всякакви глупости, няма пари, няма закони, няма здравеопазване...
а бабите ви ще ги изнасилват циганите по селата.
майките ви ще реват като си плащат тока.
а вие ще бачкате за 200 долара на месец и 100 ще отиват да си погасявате заема за новия модел смартфон и 12 годишният ви автомобил :)

кеф а?

От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

НЯМА НОРМАЛЕН ЧОВЕК КОЙТО ДА НЕ ГО Е СРАМ ЧЕ Е БЪЛГАРИН ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОЛИТИЦИТЕ ВИ НАПРАВИХА НА ИДИОТИ, А ВИЕ ПАК ЩЕ ГИ ИЗБЕРЕТЕ СЪЩИТЕ ПРИ ТОВА НАЧЕЛО С БОЙКО...

и после пак ще мрънкате за всякакви глупости, няма пари, няма закони, няма здравеопазване...
а вие ще бачкате за 200 долара на месец и 100 ще отиват да си погасявате заема за новия модел смартфон и 12 годишният ви автомобил :)

кеф а?

А, то това е друго.... ама нали се казва, че не ме е срам от страната, срам ме е от държавата (ако го цитирам правилно). То на избори не гласувам отдавна, няма и един свестен, но все още се чудя, как досега не стана нещо подобно както в Армения - дето един влезе в парламента с калашник и ги подкара подред. Ако има някой да направи преврат, военен преврат - ще го подкрепя. Диктатура е нужна тук, и разните бойковци, станишевци, догани да изчезнат.

Интервю от преди 3 години,а все едно е правено преди 3 дни....

[video=youtube;R1REqyJ6ieI]https://www.youtube.com/watch?v=R1REqyJ6ieI[/video]

Това нищо не е :)

Виж книга написана преди 120 години, а все едно е написана преди няколко месеца:

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=169&WorkID=4685&Level=2

zx450y250_1983241.jpg

Интервю от преди 3 години,а все едно е правено преди 3 дни....

[video=youtube;R1REqyJ6ieI]https://www.youtube.com/watch?v=R1REqyJ6ieI[/video]

Щатите са готови да се борят срещу руснаците до последния украинец..

И дунецките и луганите са готови да се бият срещу украйна до последния руснак :)

От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абе имам странното усещане клуба на русофила как пет пари не дава за историята си!?
Или си прекалено дърта от времето на соца, та тогава си учила историята или просто не си учила история!

Позна, не съм учила история изобщо. Всъщност дори не съм ходила на училище, затова влизам по темите във форума, та да ме научат историци, като теб. И какво, сега учат децата, че не руснаците са ни освободили от османско ''присъствие'', а финландците, така ли?:-o
Само не разбрах, та ако може да ми обясниш: Защо, след като сме разбили арабската инвазия, няколко века по-късно падаме под робство на османската империя? Не се заяждам, въпреки че ти изпадаш в ненужна ярост, при положение, че си уверен в правотата си. Та, ако можеш ми обясни - решила съм най-после да се образовам.:)

От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

кеф а?

Така поставен въпроса ме кара да отговоря с ''да''.:) Аболютно така се чувствам в тая държава, но това няма нищо общо с темата, която се обсъжда тук и с историческите факти.
Аз казах това, което ти казваш тук в друга тема и беквокалът ти или ординарец (не знам каква част от персонала ти е)- ъпхиро ме нарече ''мърша'' - странно защо на теб не смее да ти го каже?:wink:

Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

А, то това е друго.... ама нали се казва, че не ме е срам от страната, срам ме е от държавата (ако го цитирам правилно). То на избори не гласувам отдавна, няма и един свестен, но все още се чудя, как досега не стана нещо подобно както в Армения - дето един влезе в парламента с калашник и ги подкара подред. Ако има някой да направи преврат, военен преврат - ще го подкрепя. Диктатура е нужна тук, и разните бойковци, станишевци, догани да изчезнат.

Миналото не ме вълнува...
Знаеш ли Етиопия какво велико минало е имала, Персия? Гърция... Даже шибаните инки каква история са имали - а сега къде са?

Още повече ме е срам от това че едно време сме били нещо, а сега не струваме.

Да те погледнат сега дедите ти и да поклатят укорно глава цъкайки с език на прабългарски.. какви бяхме, а какви наследници имаме...
срамът ще е още по голям да го евна...

В момента ме е срам от това че думата българин е равна на цигани - негър.
При това дори и в собствената си страна сме такива.

Искам да съм китаец - бал съм ви в европейците гадни...

Остави ги болни мозъци, на тях явно харп им влияе яката. :-o

Специален поздрав за руските мекерета начело с пропагандьорчето рижавко...

[video=youtube;7qaUIpzwbi4]http://www.youtube.com/watch?v=7qaUIpzwbi4[/video]

Позна, не съм учила история изобщо. Всъщност дори не съм ходила на училище, затова влизам по темите във форума, та да ме научат историци, като теб. И какво, сега учат децата, че не руснаците са ни освободили от османско ''присъствие'', а финландците, така ли?:-o
Само не разбрах, та ако може да ми обясниш: Защо, след като сме разбили арабската инвазия, няколко века по-късно падаме под робство на османската империя? Не се заяждам, въпреки че ти изпадаш в ненужна ярост, при положение, че си уверен в правотата си. Та, ако можеш ми обясни - решила съм най-после да се образовам.:)

Шефке пообразовай се по темата имаш акъл в главата си надявам се! Казах, че руснаците не са единствените както вие промитите мозъци си мислите - ако беше така разбирам, ама десетки хиляди души от различни народи са дали кръвта си! Или не е така?!

Това ли е новата опорна точка, дай факти доказателства, не жълтини прочетени в американски лизашки медии??? Дай доказателство, за едно поне???
Нали освен икономист стана и историк???
Искам доказателства да видя, или да те разхождам аз да ви ги вадя???
Шефке пообразовай се по темата имаш акъл в главата си надявам се! Казах, че руснаците не са единствените както вие промитите мозъци си мислите - ако беше така разбирам, ама десетки хиляди души от различни народи са дали кръвта си! Или не е така?!

Горе