АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Спрете идиотската руска пропаганда.
Русия в момента нищо не печели, даже губи заради своята имперска политика.
Гледайте интереса на България, а руснаците нека да се правят на велики пред огледалото
Интереса на България е свързан с Русия,газа ни е руски,нефта ни е руски,ядреното гориво ни е руско,отработеното ядрено гориво си го прибират и го заравят в Сибир,туризма ни оцелява благодарение на руските туристи,и т.н. и т.н.
Какво ни дават САЩ,можеш ли да ми кажеш???

Интереса на България е свързан с Русия,газа ни е руски,нефта ни е руски,ядреното гориво ни е руско,отработеното ядрено гориво си го прибират и го заравят в Сибир,туризма ни оцелява благодарение на руските туристи,и т.н. и т.н.

Защо така?
За всичко руско си плащаме, не е даром.
И защо да не бъдем независими в световните спорове и конфликти и да не заемаме страна?
Досега в историята след освобождението винаги сме губили като взимаме страна в световните конфликти.
Колко по-добре щяхме да сме без да се изказваме неподготвени, питам аз???

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Защо така?
За всичко руско си плащаме, не е даром.
И защо да не бъдем независими в световните спорове и конфликти и да не заемаме страна?
Досега в историята след освобождението винаги сме губили като взимаме страна в световните конфликти.
Колко по-добре щяхме да сме без да се изказваме неподготвени, питам аз???
Не ми отговори на въпроса?За вземането на страна,ние отдавна сме я взели с НАТО.Освен,че е грешна,е и губеща тази страна.

От: Re: От: Re: От: От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

ма кога съм говорила за военната мощ на русия ма колежке мари?

Явно нещо не сме се разбрали :)

Не ми отговори на въпроса?За вземането на страна,ние отдавна сме я взели с НАТО.Освен,че е грешна,е и губеща тази страна.

На какъв въпрос да ти отговоря?
Аз съм против чужди военни бази, независимо на кой са
Искам независима външна политика, не ме интересува, че сме в ЕС и НАТО
Не във всички държави има бази на НАТО и не всички изпълняват безпрекословно политиката на ЕК

От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Вземи се стегни. И румънци, и от много други народи са били в армията, която е воювала с Турция тогава.

Хем пише, че не е наясно хем се дърви като пернат петел на заколение. Явно е пак в неговата страна фаза после пак ще пише нови теми се извинява на всички ...

Някой няма ли даде инфо с този конвой, че темата стана грозна последните 2 страници ...

Ееееее, ти пък.
Дават ни:
- Рамбо;
- Кока Кола, Фанта и Пепси;
- Високи цени на петрола, респ. енергията;
- Печена пуйка за Коледа;
- Интел и Майкрософт;
- Междудържавен договор, по който имаме само задължения, без права;
..............
мързимедапиша,щотосъмнамастика-понетоваянкитенитосамидали,нитомогатдамивземат.

Ееееее, ти пък.
Дават ни:
- Рамбо;
- Кока Кола, Фанта и Пепси;
- Високи цени на петрола, респ. енергията;
- Печена пуйка за Коледа;
- Интел и Майкрософт;
- Междудържавен договор, по който имаме само задължения, без права;
..............
мързимедапиша,щотосъмнамастика-понетоваянкитенитосамидали,нитомогатдамивземат.

Не че ми се спори с теб, ама Коледа пуйка не знам кой яде :D
А петрола си е борсово търгувано, но в БГ всичко иде от руските нефтени и газови поля и на такива яки междудържавни договори че не знам - такова осиране от хамериканците аз не съм видял!
А процесора ми е на Интел и ти кажа желязен е! Кво да правим като има две компании топ качество в света AMD и Intel!
Всичко, което Русия ни го ни го дават като на "братска БГ" е по най-скъпите цени - голяма любов :D

Не че ми се спори с теб, ама Коледа пуйка не знам кой яде :D ...

За мен коледа без пуйка е като масаж без хепи енд.

Върху пуйката се слага дебела един пръст осолена сланина, под нея кисело зеле...

Всичко, което Русия ни го ни го дават като на "братска БГ" е по най-скъпите цени - голяма любов
нормално, като нямаме дипломация спрямо Русия, нормално да ни дават на скъпи цени, простак. Ти очакваш плевнята да ги реди всеки ден и да говори глупости против Русия и после Русия да ти дава на добри цени? Еми такива сте избрали вие герберастите, да ибавате май**та на всичко, вие сте виновни.

Не че ми се спори с теб, ама Коледа пуйка не знам кой яде :D
А петрола си е борсово търгувано, но в БГ всичко иде от руските нефтени и газови поля и на такива яки междудържавни договори че не знам - такова осиране от хамериканците аз не съм видял!

Излез от Форекса. :p
Откакто доди демукрацията много българи ядат пуйка за Коледа. При това - американски бройлер. Погледни след няколко месеца офертите на веригите.
Петрола може да е борсово търгуван, но яката му цена е от янките. (По този параграф Рейгън се върти като грил в гроба си, щото и руснаците мажат добре от това.)

Излез от Форекса. :p
Откакто доди демукрацията много българи ядат пуйка за Коледа. При това - американски бройлер. Погледни след няколко месеца офертите на веригите.
Петрола може да е борсово търгуван, но яката му цена е от янките. (По този параграф Рейгън се върти като грил в гроба си, щото и руснаците мажат добре от това.)

Така или иначе ликвидността по борсите е много ниска, след малко и Хамериканците ще затворят - скука си е затова и пиша тук :p
Абе те ядат, ама честно всички мой приятели, близки и познати - та от тях никой не съм чул да е казал ядохме пуешко :) Аз го ям само като е пушено под формата на филе, но не и на Коледа :D

Виж ти дам малко инфо за петрола - Янките вдигат цената по един начин! Това и единствено реално оръжие, което все още имат хамериканците - петродолара! Схемата е проста FED тяхната ЦБ печата ударно хартийки, а те ги разменят за реални стоки, а това че има петродоларов стандарт кара всички нас да купуваме долари от тези новите хартийки за да купим петрол! Това ще е до едно време и то ще е много скоро! Верно е че рашките яко намазват, те и затова сега се пъчат но не може само на безниново-газово осланяне да си в 21 век.

За Бг нефта/петрол е по котировки на Брент и познай кой има монопол на доставки в страната, както и продажба на дребно .....
А газа пък е дериват демек нашата цена не се формира по борсовите цени на газа за кубик, а спрямо котировките на петрола за това сме с високите цени ....

За мен коледа без пуйка е като масаж без хепи енд.

Върху пуйката се слага дебела един пръст осолена сланина, под нея кисело зеле...

Трябва ти пробвам рецептата значи - и кво викате много ли съм пропуснал?!

нормално, като нямаме дипломация спрямо Русия, нормално да ни дават на скъпи цени, простак. Ти очакваш плевнята да ги реди всеки ден и да говори глупости против Русия и после Русия да ти дава на добри цени? Еми такива сте избрали вие герберастите, да ибавате май**та на всичко, вие сте виновни.

Простак на сина на майка си да говориш! Енергийните договори знаеш ли кога и от кого бяха подписани?!

Аз пък за Коледа досега си тача печеното прасенце, мисля че е българска традиция и е много по-адекватна за този празник,
но всеки си има вкус, а пък и това дето го е казал AMOUN, не съм го пробвал и може да се окаже вкусно...

Трябва ти пробвам рецептата значи - и кво викате много ли съм пропуснал?!

Само ако пуйката не е от магазина, иначе все едно ядеш трабантче.

Само ако пуйката не е от магазина, иначе все едно ядеш трабантче.

Че от де да я намеря - скоро набарах ебати бройлерите натурално отглеждани от една жена, която пък има приятелка която ги гледа на село и ги храни натурално и всичко е чисто! Ама пуйки от де да набарам, то да не са бройлери :D

Но това със сланината и зелето ми докара сериозно слюно отделяне - сега няма да спа :D

На мен ми е интересно,какво стана с със сваления боинг,след поредните хвърлени обвинения без доказателства нещо замлъкнаха.

На мен ми е интересно,какво стана с със сваления боинг,след поредните хвърлени обвинения без доказателства нещо замлъкнаха.

Скоро щат не щат,ще признаят,че е свален от Су на укропските ВВС,те фашагите скоро ще увиснат на бесилото,щом са почнали с балистични ракети да обстрелват мирно население...

Горе