Krumov
Well-Known Member
От: От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!
Няма как да разбереш неща като национална гордост и интереси за да разбереш какво искам да кажа с това Да. Сравни Русия преди Путин и сега 14 години по-късно. Математик го играеш сам можеш да видиш разликите
Не познавам хора дето не искат да ходят в Русия. Дори имам няколко приятели работещи в представителства на западни компании в БГ и умират да ходят командировки в Москва или Питер.
Как го сравняваш че е добре?
Това винаги е интересно.
Щото баба ми казваше "Новата власт като дойде и всички си построихме тухлени къщи и всички си прекарахме ток, а преди живеехме в кирпичени къщи и си светехме на газ" :lol:
Та спрямо едно време - има подобрение. Ама това подобрение не е от комунягите (новата власт). Щото в Гърция няма комуняги (нова власт) а и там живеят в тухлени къщи и имат ток и даже са 3-4-5 пъти по-добре от нас. Интересно що ли. :lol: :lol: :lol:
Та и твоите сравнения са такива като на баба ми. Путин имал големи заслуги за това петрола да стане от 20 долара на 100 долара и да закърпи бюджета. :lol: :lol: :lol:
Ма виж Чехия - живеят 2 пъти по-добре от руснаците. Ама не ги давате за пример. Ама виж Литва, Латвия, Естония - всичките са по-добре от Русия. Ама пак не ги давате за пример. Що ли ги избягвате - интересно.
А в последните има доста големи групи руски малцинства. И всичките си натискат парцалите там и не искат да ходят в Русия, дето уж цъфти и върже и мед и масло тече по улиците. Интересно що ли. :lol: :lol: :lol:
Няма как да разбереш неща като национална гордост и интереси за да разбереш какво искам да кажа с това Да. Сравни Русия преди Путин и сега 14 години по-късно. Математик го играеш сам можеш да видиш разликите
Не познавам хора дето не искат да ходят в Русия. Дори имам няколко приятели работещи в представителства на западни компании в БГ и умират да ходят командировки в Москва или Питер.