Като всеки човек и той си има кусури и трески за дялане. Работата е там, че всички яростно атакуват Сидеров, вместо да се занимават с истинските съсипители на България. Имаше тема за Костов, имаше тема за ДПС, имаше тема за Кунева, имаше теми за всички политици, които се подвизават в България. Обаче такова хъс и такава злоба, като към Сидеров не съм виждал, в никоя друга тема за полиции.
Кой от всичките тролове ще ми обясни, защо е толкова настървен в темите за АТАКА, а в темите за истинските грабители и душмани на България мълчи като дупи? Дори и всички неща да са верни за Сидеров пак е 10000000000 пъти по чист от другите ни политици, омазани до ушите в ако.
Вискяре, ти ли бе Чиче, ще започнеш пръв да ме осветляваш защо си толкова настървен точно в тези теми. Не се заяждам, просто наистина не мога да разбера какво ви мотивира да сте така яростни към атака и Сидеров, а към истинските душмани сте пас.
Добре... искате АТАКА да я няма като партия, а Сидеров да го няма като политик. Тогава какво? Кой Кои? Какво очаквате да стане? Ето веднага ви казвам, че ако Тиквоций го няма е добре за България, ако БСП я няма е добре за България, ако ДПС я няма също е добре за България. Всички са доказани крадци и изманици. Останалите вече са на боклука на историята и няма защо да ги споменавам. Защо нищо за тях?