bgtifo
Well-Known Member
От: Абе левскарите малко срам нямат ли? / Лудогорец срещу Лацио /
Колега хубаво бе, аз не съм ходил да подкрепям Лацио и съм го написал 100 пъти в темата. Левскарите, които са отишли при феновете на Лацио ги познават от много време и е нормално да поздравиш приятелите си. А що се отнася до рефрени тип "Турци сте" не съм съгласен с тях, нито бих ги подкрепил ако съм там. Това е цялата работа, нито подкрепям Лудогорец, нито ще ида да викам по тях, че са турци или някакви други.
Тука ти е грешката , това да си си фен на Левски никой не се опитва да те убеди да не си. Аз ти казвам - играят Лацио и Лудогорец , защо да подкрепиш италианския отбор вместо българския ? Е сега ще играят Лудогорец и Валенсия... за испанците ли ще викаш ? По добре не викай за никого. Но част от левскарите отидоха на стадиона да показват колко са прости и подкрепяха Лацио... като не подкрепяте нашия отбор поне не подкрепяйте противниковия - това ми е идеята. По добре никаква подкрепа отколкото антиподкрепа.
Колега хубаво бе, аз не съм ходил да подкрепям Лацио и съм го написал 100 пъти в темата. Левскарите, които са отишли при феновете на Лацио ги познават от много време и е нормално да поздравиш приятелите си. А що се отнася до рефрени тип "Турци сте" не съм съгласен с тях, нито бих ги подкрепил ако съм там. Това е цялата работа, нито подкрепям Лудогорец, нито ще ида да викам по тях, че са турци или някакви други.