Вискяр Градинаров Well-Known Member 15 Септември 2012 #21 От: Аваст казва че имам вирус в сайта Хром с АВГ 2013. Не показва нищо.
mvmrik Well-Known Member 15 Септември 2012 #22 От: Аваст казва че имам вирус в сайта Явно само аваста го засича, но има нещо със сигурност, защото гледах доста темплейти на същите разработчици и на всичките им пищи. А на никой друг темплейт не е така, само на техните.
От: Аваст казва че имам вирус в сайта Явно само аваста го засича, но има нещо със сигурност, защото гледах доста темплейти на същите разработчици и на всичките им пищи. А на никой друг темплейт не е така, само на техните.
madgooglebot Well-Known Member 16 Септември 2012 #23 От: Аваст казва че имам вирус в сайта Нямаш никакви проблеми. Хваща ти некой джаба скрипт и тва е И най-вероятно когато има две функции една до друга.
От: Аваст казва че имам вирус в сайта Нямаш никакви проблеми. Хваща ти некой джаба скрипт и тва е И най-вероятно когато има две функции една до друга.
madgooglebot Well-Known Member 16 Септември 2012 #24 От: Аваст казва че имам вирус в сайта хаха ти ли го сопре или??! "To access your blogs, sign in with your Google Account. The new Blogger requires a Google Account to access your blogs."
От: Аваст казва че имам вирус в сайта хаха ти ли го сопре или??! "To access your blogs, sign in with your Google Account. The new Blogger requires a Google Account to access your blogs."
mvmrik Well-Known Member 16 Септември 2012 #25 От: Аваст казва че имам вирус в сайта Спрях го, сменявам дизайна с друг