Като нямаш гуми, ако ще и 10х10 да ти е колата... все тая!
Не съм съгласен с нито едно от двете ти мнения, нищо лично съдя по собствените си преживявания и действия.
Все пак ще обясня да не си помислиш, че се заяждам, не е така!
Карал съм 4-5 модела Беемвета примерно среден клас возия, бързина биват, обаче кал и лед.... попадне ли в дупка там остава не помага нито лашкане нито бутане! Шперосани меросани същата работа!
Че ми изпатка харда да ти покажа 1-2 клипа с а4ка 2004 4х4 къде ходих тая зима и в най голямата градушка в гората да си направиш изводите (с нови гуми разбира се)
С а6 ц5 с гуми 3мм карах цяла зима не ми се даваха пари за гуми тогава че ги наринах в една друга кола... спирането имаше малки проблеми, но за проходимост съм минавал през непочистени пътища с 70 санта сняг и т.н преспи и каквото се сетиш. Тя е по висока от 4ката и помага по спокойното каране, че на 4ката сменях картери на кутия и мотор заради 1 островче зимата ... нямаше видимост
Темата е широка, различните модели и държанието им също. Не можем да сравним двете мнения, ти говориш за едно аз за друго. Ти си пробвал едно и преживял едно а аз друго, не можем да стигнем до еднакво мнение по точно този въпрос гарантирам!
Нека да се придържаме към "Ръчка, или автомат"
Нека колегата най-добре да прецени какво му се кара имат и двете и + и - така че карай каквото ти е кеф! Квото се чупи има части навсякъде не струват милиони. Вземи си кола според бюджета и подръжката има доста тънки екземпляри и от към данъци, горене, части и прочие! Ако искаш ЛУКС трябва да имаш пари. Успех!