То, това е идеята. Аз примерно никога няма да си купя ваучер за вътрешно и външно почистване на автомобил поради 2 основни причини. Те са: бях вече на такава оферта и после си я домивах и втората е тази тема, в която виждам още един гризнал дървото. Аз имам познати използващи такива услуги от сайтовете, но реално ако си мислите, че и тук е така, вижте какво дърво е при екскурзиите. Мои познати са били на такива, в БГ, с ол инклузив и ми се оплакаха и препоръчаха никога да не ходя на почивка по този начин. Те бяха зле обслужени (явно още с показването на ваучер те третират като друг клас клиенти - това не е в добрия смисъл на фразата), ниско качество ядене, гадни стаи, нищо че на снимките гледаш към езеро и имаш голям телевизор с много канали и интернет, слабо представяне на персонал. И най-лото е, че имаха право да ползват ваучерите си дни, които реално не само е празен хотела или почивната станция, но и по никое време. В условията си го пише, за това и реално нищо не можеха да кажат по този повод, но на мен като цяло и това взимам в предвид, при сглабяне на цялата картинка.