От: Агенти под прикритие хванаха 22-ма подкупни катаджии
Интересно, виж аз пък само заради това останах
Както и доста мой познати.
Бях си казал, че ако народа даде още един мандат на БСП ги оставям да си сърбат попарата без мене. Да не говорим, че държавата беше провиснала през ръба и още преди да изтече мандата им, тук щеше да е турска провинция.
И малко ме е яд, честно казано, щото тия, дето ги бяха избрали заслужаваха да си изсърбат попарата до край. Като бяхя изборите и ги питам - що не гласуваш пак за БСП бе - мълчат и ходят за гъби. Ама като мина 1-2 години и пак почнаха да припяват за БСП.
А иначе сега тия щяха да ровят по кофите (голяма част от тях), вместо да им слушаме глупостите по форуми и медии.
Но учудващо за мене народа взе че си избра политици с нелоша мотивация, да не кажа доста добра, с бая патриотизъм в нея... които не са дърпани от задкулисни интереси (за разлика от всички други партии).... че и са 10 пъти по-образовани и доказали се в реалния живот от предните. И 2 години по-късно си избраха и интелигентен президент - пак от същата партия (прецедент).
Та така - накефих се яко и реших, че явно не е чак толкова прост народа, а е имал скрит потенциал при негласуващите, който сега се активизира. И останах.
Пък и не съжалявам - от мандата на тройната коалиция до сега, нещата вървят само нагоре (не само за мене, ми и за държавата).
Но много хора не го разбират това, защото не си дават сметка, че ако не беше ГЕРБ и в частност Дянков, в момента щяхме да сме в положението на Гърция. Достатъчно беше опозицията и синдикатите да направят дори и половината от нещата, за които натискат в момента.
И Дянков пое цялата помия на простолюдието и удържа държавата да не фалира под популистки лозунги. За което дебилите го плюят, пък мислещите хора са му благодарни.
Много интересно как една и съща картинка я виждаме по коренно различни начини
Или по-точно щеше да е интересно, ако не беше членувал в БСП, сега е разбираемо