Добре разпознаваем бранд, създаден през 2010 г. в зората на груповото пазаруване в България. Приходите подлежат на оптимизиране, защото до сега сме инвестирали приоритетно в разработка на продукта и сме пренебрегвали маркетинга и монетизацията. Към момента има разработена на 90% готовност за драмамтично разширяване на value proposition-a отвъд групово пазаруване и перспективата за развитие на сайта, за подробности - на ЛС. Разходите не коментирам - базовите са пренебрежимо малки, а останалото е въпрос на амбиции. [добавено]Сайтът има малко над 16,000 регистрации, които са абсолютно доброволни. През лятото на 2012 направихме една единствена двуседмична кампания за записване за нюзлетъра с нетен ефект около 1,500-2,000 записвания. Всичко друго е абсолютно органичен opt-in, без томболи, айпади и подобни.[/добавено]
Предстои ми да започна нов (несвързан) проект и ще ми дойде в повече да развивам и двете. Офертата ми е към стратегически инвеститор, запознат в детайли със сегмента. За да си спестиме загуба на време ще помоля при сериозен интерес да ми пишете на лични с данни за вас, като се представите с LI и FB профили. На анонимни запитвания и коментари няма да отговарям.
Цена: 55,000 лв.
Предстои ми да започна нов (несвързан) проект и ще ми дойде в повече да развивам и двете. Офертата ми е към стратегически инвеститор, запознат в детайли със сегмента. За да си спестиме загуба на време ще помоля при сериозен интерес да ми пишете на лични с данни за вас, като се представите с LI и FB профили. На анонимни запитвания и коментари няма да отговарям.
Цена: 55,000 лв.
Последно редактирано: