Адвам в директории - Качвам песни, клипове, текстове

От: Правя някой неща

оправих грешките хайде ако има желаещи да пишат и само искам да кажа нещо и без спам значи и много сам се ядосвал в други форуми и в този и с мен стана така интерисува ли ви колко е голям човека който работи за вас върше ли ви работата върши я е тогава къф е проблема.
Успяваш да кажеш много неща в едно изречение. Браво!

От: От: Правя някой неща

Успяваш да кажеш много неща в едно изречение. Браво!

Перспективно е геймърчето е наистина. Отдавна не се бях наслаждавал на такъв речитатив secco. И в "Травиата" некакъв шпагоносец правеше подобен, но музиката му пречеше.

Мамаму и заглавие
всеки път като видя това многозначително заглавие и натискам върху темата...
:)

А аз, като видя това заглавие и последн писал @AMOUN и се сещам за не толкоз многозначни неща. :)

Аре сти ве хора админ няма ли еми ако някой иска ме баннете нямама рлотив то тфа стана чат секи си пиши кфото си реши.

Аре сти ве хора админ няма ли еми ако някой иска ме баннете нямама рлотив то тфа стана чат секи си пиши кфото си реши.
какво не ти харесва :)
хем ти ъпват темата ...хем ти дават важни съвети за правописа ..

все някога ще го разбереш

И аз съм на този принцип : Пиша кФото си реша.

От: От: Правя някой неща

И аз съм на този принцип : Пиша кФото си реша.

Аре , Аре и на тебе нещо мн ти порсна работата.Съгласен съм с съветиите който ми дават и им благодаря но някой си пишат каквото искат.

Требеше да окнеш един "ъп", да изчакаш малко и баш преди лягане, когато им се доспи на всички, да ревнеш следващия "ъп". Иначе така накуп звучи като "три пики метър" - хем уж печелиш, хем не е интересно да ги изиграеш, хем камилите са жадни.

И аз да ъпна:

Вземи смени това заглавие, че аз като го мернах и си викам сега тука някоя 18 годишна мацка ще предлага нещо:lol:

ъп ъп ъп хайде вече съм свободен и изпълнявам други поръчки.

охааааааааааааа... заряза те гаджето ли ? и вече не ти е гузно като правиш някои неща а :))) :twisted::twisted::twisted::twisted:

Мале мале к беше ще кажа на хората на който съм изпълнил поръчките да пишат и да ви кажат да не ме подцинявате.

От: Адвам в директории - Качвам песни, клипове, текстове

Обаче голяма перспектива.
Аз пускам тема чакам 2 дена и ако няма смислени отговори я зае**м....:D

Горе