nasko_f
New Member
От: Адсенс на БГ Сайт.
Няма как да ти рекламират хранителни добавки.
Всякакъв вид хапчета и подобни, са позволени само в САЩ и Канада.
Поздрави от мен, аз май съм най-новата ма'уна на клона, т.е. регнах се преди 2 минутки 8)
Искам да си изплача моите оплаквания, макар и на някого да прозвуча малко нуубски, какъвто съм. От някой друг месец се опитвам да си направя сайт за да изкарвам по някой лев, но не съм много запознат с уеб дизайна. Затова реших да си направя първоначално блог в един от родните блогерски сайтове. Проблемът обаче се оказа, че там единствен начин за печелене ми разрешават чрез Адсенс, и то само 1 поле. Ок! Написах няколко поста, популяризирах си до някъде блога така, че да прави по 50-100 посещения на ден, имайки предвид че става дума за блог със специфична тематика. Захванал съм се да пиша специално за фитнес, но от гугъл казаха, че те щели да подберат най- подходящите реклами - ОК! Сложих си адсенса, очаквайки да ми сложат реклами за хранителни добавки, фитнес уреди и евентуално реклами от типа здраве. Те ми пуснаха рекламки от типа на златарска борса, гледане на карти, недвижими имоти и разни подобни... Резултатът е, че за 300 посещения за 3 дни, аз имам 4 клика, които и 4-те са на мои хора Не знам, може и аз нещо да греша или нещо да съм пропуснал, но ако не съм значи ще кажа просто - Адсенс СЪКС!:?
Няма как да ти рекламират хранителни добавки.
Всякакъв вид хапчета и подобни, са позволени само в САЩ и Канада.