E elpak Member 22 Декември 2010 #1 Знае ли някой как може да се банне по IP даден потребител който клика като луд на рекламите на гугъл в сайта ми?
Знае ли някой как може да се банне по IP даден потребител който клика като луд на рекламите на гугъл в сайта ми?
ThinkFast New Member 22 Декември 2010 #2 От: Адсенс проблеми Слагаш това в хтацеса Код: order allow,deny allow from all deny from IP
E elpak Member 25 Декември 2010 #3 От: Адсенс проблеми ThinkFast каза: Слагаш това в хтацеса Код: order allow,deny allow from all deny from IP Увеличете... Мерси пич ;-)
От: Адсенс проблеми ThinkFast каза: Слагаш това в хтацеса Код: order allow,deny allow from all deny from IP Увеличете... Мерси пич ;-)
G go6o78 Member 25 Декември 2010 #4 От: Адсенс проблеми elpak каза: Знае ли някой как може да се банне по IP даден потребител който клика като луд на рекламите на гугъл в сайта ми? Увеличете... винаги съм се чудил как знаето как точно кое Ip ви клика по рекламите
От: Адсенс проблеми elpak каза: Знае ли някой как може да се банне по IP даден потребител който клика като луд на рекламите на гугъл в сайта ми? Увеличете... винаги съм се чудил как знаето как точно кое Ip ви клика по рекламите