Pesho1978
Well-Known Member
coolice каза:Хехе разбират или не като лепна един голям банер $400 на час само като покажеш сайта и си ги навил![]()
Съмнява ме

Има доста народ които се блазят от високите цени

coolice каза:Хехе разбират или не като лепна един голям банер $400 на час само като покажеш сайта и си ги навил![]()
MacTeP каза:а да вена тебе щи ги оставям, не мога аз да им свърша работата ми щи ги пращам на теб
![]()
Май си приличаме с теб :Пcoolice каза:Аз съм по консултирането - да давам акъл на западни цени - това мисля да ми е нишата. Ти си работиш с клиентите и ако почнат да мрънкат че им е скъпо ги пращаш на моят сайт да видят какво е скъпо и при това само за консулация :wink: А ако някои върже ще има процент но това трябва да го обимслим сериозно по нататък![]()
coolice каза:Аз съм по консултирането - да давам акъл на западни цени - това мисля да ми е нишата. Ти си работиш с клиентите и ако почнат да мрънкат че им е скъпо ги пращаш на моят сайт да видят какво е скъпо и при това само за консулация :wink: А ако някои върже ще има процент но това трябва да го обимслим сериозно по нататък![]()
georgimateev каза:Май си приличаме с теб :Пcoolice каза:Аз съм по консултирането - да давам акъл на западни цени - това мисля да ми е нишата. Ти си работиш с клиентите и ако почнат да мрънкат че им е скъпо ги пращаш на моят сайт да видят какво е скъпо и при това само за консулация :wink: А ако някои върже ще има процент но това трябва да го обимслим сериозно по нататък![]()
MacTeP каза:coolice каза:Аз съм по консултирането - да давам акъл на западни цени - това мисля да ми е нишата. Ти си работиш с клиентите и ако почнат да мрънкат че им е скъпо ги пращаш на моят сайт да видят какво е скъпо и при това само за консулация :wink: А ако някои върже ще има процент но това трябва да го обимслим сериозно по нататък![]()
При следващото обсъждане на ВЕЦ-ове може да го обсъдим![]()