biaaro
Well-Known Member
От: Аз знам как се печелят пари в интернет!
Като нямаше гугъл се ползваха каталози за сайтове, като гбг примерно, отделно се даваха пари за реклама в релевантни сайтове, също се разменяха банери и линкове. Ползваха се и някой други техники. Общо взето беше в пъти по лесно от сега. Простотиите, които коментираме тук, са актуалните методи за привличане на трафик и реализиране на печалба онлайн.
Даже и да фалира гугъл, което няма изгледи скоро да се случи, веднага ще бъде заместен от някой друг. Ако поне малко си имаше хал хабер от бизнес щеше да го знаеш, не да ръсиш глупости като последния селяк.
Това с фаворитите изобщо няма да го коментирам, само показваш колко си далеч от истината.
Като погледнеш офертите за реклама на "големите риби" какво точно си мислиш, че е разбереш?
Дай да видим един от сайтовете ти. Нали си много напред, покажи нещо да оценим реално нещата. Ако си направил нещо смислено, първи ще ти се извиня в темата и ще ти дам положителна репутация, защото май само аз не съм ти лепнал червеното още.
А здравейте, льольото дойде пак. Този път вие ме провоцирахте. С изключение на няколкото наистина ценни мнения + даже няколко добри съвета на лични, всички останали сте страхотни сладури Честно ви казвам това е най-готината конкуренция, която мога да си представя. Пичове продължавайте в същия дух! Само няколко въпроса ме тревожат, ако може напънете се да ми отговорите:
1. Навремето когато още ходехте прави под масата гугъл нямаше. Имаше едно яхуу, ама се използваше от дъжд на вятър, защото и то не намираше кой знае какво. Много от извесните български сайтове вече ги имаше. Как аджеба те са привличали хора без всичките простотии, които коментирате тук?
2. Ако приемем, че Гугъл утре фалира - вие след него ли?
3. Вие вообще чували ли сте че интернет браузърите имат фейвъритс за сайтове? Знаете ли за какво се използва тази функция? Знаете ли кога потребителя я използва?
Жал ми е за вас, но както казах едновременно и се радвам. Умните ще ме разберът, както и стана с предния ми пост - тъпите да го *****!
Единственното тъпо в първия ми пост е това, че не се сетих всъщност да погледна разценките на големите риби, както и писа някой по-горе....
Като нямаше гугъл се ползваха каталози за сайтове, като гбг примерно, отделно се даваха пари за реклама в релевантни сайтове, също се разменяха банери и линкове. Ползваха се и някой други техники. Общо взето беше в пъти по лесно от сега. Простотиите, които коментираме тук, са актуалните методи за привличане на трафик и реализиране на печалба онлайн.
Даже и да фалира гугъл, което няма изгледи скоро да се случи, веднага ще бъде заместен от някой друг. Ако поне малко си имаше хал хабер от бизнес щеше да го знаеш, не да ръсиш глупости като последния селяк.
Това с фаворитите изобщо няма да го коментирам, само показваш колко си далеч от истината.
Като погледнеш офертите за реклама на "големите риби" какво точно си мислиш, че е разбереш?
Дай да видим един от сайтовете ти. Нали си много напред, покажи нещо да оценим реално нещата. Ако си направил нещо смислено, първи ще ти се извиня в темата и ще ти дам положителна репутация, защото май само аз не съм ти лепнал червеното още.