Утрото верно е по-мъдро от вечерта. :wink:
и най-тъпото е :!: че съм правил не един и два сайта за клиенти които печелят е**х му ***ката. а аз нямам един сайт дето да изкарва нещо повече от пет-десет долара адсенс. какъв ми е проблема незнам. що за идиот съм да мога да правя сайтове за клиенти и те да печелят а за себе си да не мога.
Положителна нагласа. Тя според мен е с 50% степен на важност. Причината е, че ако направиш своя сайт с идеята, че няма да потръгне, още на втория ден ще си докажеш, че си бил прав. Ако, обаче тръгнеш с положителната нагласа: АЗ ЩЕ УСПЕЯ, просто ми трябва време - да, ще успееш!
то ако беше месец с мед щях да се намажа, аз вече трета година с това се занимавам и само от това живея - основният ми проблем е че каквото направя за себеси просто не печели и тва е. ако още десетина души ми кажат постоянство явно тва ще е- не обикновен кретен ами непостоянен кретен. а за знанията - мерси вече от нови знания - трябва ми сигурност
Очебийните грешки (най-вероятни причини за неуспех) - болднати:
Скоро прочетох за един програмист,който направил плугин за вп и досега е спечелил 80 000 долара!
Направи нещо по въпроса, май повече се печели от плъгини.
Пусни няколко сайта които си правил, да ги видим.
Основно с какво се занимаваш, в смисъл пишеш всичко сам на PHP(да кажем) ими ползваш някъкъв фрейм.
А относно непечеленето от интернет - нормално е.
Използвай интернет за да рекламираш собственната си дейност и не се занимавай с глупости.
Най-вече не се занимавай с глупости.
Майката му е в програмирането.
да, пиша всичко сам
ползвам фрейм cakephp понякога
пиша добавки към уордпрес - не само плъгини а всякакви дивотии, които иска клиента, то като е къстъм няма нужда да пишеш цял плъгин за няколко функции на една страница
в общки линии проблемът ми е не че нямам клиенти за услуги - имам, имам и за seo и за програмиране,
проблемът мие че не могад а докарам пасивен доход, който да ми гарантира, че ако тоя месец получа бясна диария и не мога да изляза от WC-то и да седна на PC-то в края на месеца ще имам поне някакви приходи
Естествено че ще учиш нови неща. Успешните бизнеси изискват умения в няколко различни сфери.извинявай ама не те разбрах - съветваш ме да продължавам да се уча? еми наистина не щка и ще ти кажа защо - ...
Купи си лаптоп, така ще можеш да работиш и у кенефа Това с пасивните приходи е невъзможно, всяко нещо си иска поддръжка. Оставиш ли на някой да ти върши работата, рано или късно съжалявашпроблемът мие че не могад а докарам пасивен доход, който да ми гарантира, че ако тоя месец получа бясна диария и не мога да изляза от WC-то и да седна на PC-то в края на месеца ще имам поне някакви приходи