От: Аз стартирах своя интернет бизнес!!!
Ами същия сайт е. Не знам ти какво си гледал, но ето аз какво видях:
1. Отворих сайта и веднага излезе изкачащ прозорец да харесам фейстраницата.
1.1. Като се отвори сайта това е досадно, още повече, че това се появява при всяко кликване някъде в сайта. Добре де, аз не искам да харесвам фейстраницата и да и ставам фен, искам просто да си чета сайта, трябва ли при всяко отваряне на страница в сайта да ми досажда това?
1.2. Също така това е против правилата на програмата на Адсенс. Те не разрешават нещо да скрива рекламите, а изкачащия прозорец за харесване на фейсстраничката се явява точно това.
2. Ужасно съдържание.
Пример едно - статия от само 2 изречения?! :-o
Пример две - статия отново от 2 изречения, само, че този път още по-кратка статия от първия пример - дълга е само ред и половина.
Пример три - статия от само 1 изречение! И после следва 7 изходящи линка, които са и дофолоу!
Пример четири - според теб тази статия носи ли нещо полезно и заслужава ли адсенс? Веднага се разбира защо е направена - търси се трафика към Амазон.
Пример пет - заинтригува ме и решавам да разгледам тази страница. Страхотно съдържание, нали? Полезно, изчерпателно, увлекателно!
За сега стига толкова, другите неща няма да ги споменавам, и това е много, всъщност както и споменах, достатъчно е някой от екипа да отвори сайта, началната страница да види изкачащия прозорец за фейса и да затвори сайта, да не го одобри, защото е против правилата. Също така това което изброих като съдържание, статии в сайта не е хубаво и не става с него да се кандидатства за Адсенс!