galensmith0
New Member
Аз съм спамър
Последно редактирано от модератор:
Ако ми писна даже. Ще сложим някакъв друг въпрос. Доколкото научихме, шибаняците използвали някакъв Пайтън скрипт, който задавал въпроса с Google, и взима болднатите думи и ги слагал в полето за верификация, че не е бот. Но явно на въпроса "Кога е създадена българската държава?" отговорите само ни играят лоша шега. И предишната кепча я дупчеха. Тази имам чувството, че повече. И правилото за линка ще се върне, че много бълдъри вече станаха.@Blinky на мен ми писна да ги репортвам, на теб не знам как не ти е писнало да ги триеш. връщайте правилото за линка
Може би това ще да е решение. Ще го тестваме.Сложете картинка, на която е написан въпросът и няма как да го прочете робот. Тази тактика я прилагам повече от десет години с голям успех.
Може би това ще да е решение. Ще го тестваме.
@И.ИваHоВ , защо му е сесия, като реално влиза поста и това е. Не мисля, че ще го разлогне за това време.
БравоАз съм спамър
Да, една такава тема да има, че си се забелязва и да пишем, че сме запознати с проблема.Браво
V2 или V3 кепча както и версиите им със Background / hidden capctcha на гугъл вършат работа и в комбинация с картинката с въпроса за държавата ще има две антиспам защити и ще е къде къде по-трудно. Някой/и бот/ове ви е взел намушка и тея атаки ще зачестят да знаетеАко ми писна даже. Ще сложим някакъв друг въпрос. Доколкото научихме, шибаняците използвали някакъв Пайтън скрипт, който задавал въпроса с Google, и взима болднатите думи и ги слагал в полето за верификация, че не е бот. Но явно на въпроса "Кога е създадена българската държава?" отговорите само ни играят лоша шега. И предишната кепча я дупчеха. Тази имам чувството, че повече. И правилото за линка ще се върне, че много бълдъри вече станаха.
v3 e бекграунд...V2 или V3 кепча както и версиите им със Background / hidden capctcha на гугъл вършат работа и в комбинация с картинката с въпроса за държавата ще има две антиспам защити и ще е къде къде по-трудно. Някой/и бот/ове ви е взел намушка и тея атаки ще зачестят да знаете
Вече е с рекепча. Ще ги видим сега. Ъпдейтнахме, до крайната версия на версията - 1.5.23. вече има каунтър при регистрацията. Но ще видим дали още ще се дупчи. За минаване на двойката, ще си поиграем повече.А защо не се ползва recaptcha просто?
И все пак Картаген трябва да бъде разрушен ... къде са репите?За минаване на двойката, ще си поиграем повече.
Ох, и да ти кажа, че ще ги има, сега се бориме със спама. Който си пробива независимо от действията ни. И то по най мазния начин.И все пак Картаген трябва да бъде разрушен ... къде са репите?