Blinky каза:Ако се съберте, ще е много голям + не само за това че ще обмените знания, но и ще се знаете - а това в този сектор си е важно. Услугите на един webmaster са наистина ценни, особенно ако се познвате преди това. Усепхи със срещата. Даже може да я направите на същата дата, за да е паралено. :wink: :roll:
Бате ще ми дадеш тел. си, че аз ще си ходя натам скоро. Ще ми е приятно да се срещнеме и да побъбриме. Там са ми първите 3 години от живота. И в този ред на мисли "Органза" още ли е затворен?chedda каза:За да не отварям нова тема .. от В.Търново има ли някой или поне в областта .. Всички се събират някъде да пият само аз ли ще правя бизнес сам :lol: ???
ами аиде да видим кои друг искаbanditko.info каза:И аз съм съгласен.
1.02.08 ?
окilianskim каза:аре изчакайте поне към 3-4 че тогава някъде ще съм в бг. Иначе Албата е добре
tanipo каза:Начи на 5ти може тогава, хем и Илиян ще е тука. Не е проблем да се обадя в Албата да запазя места ама трябва да знаем колко хора ще сме. За мен няма значение с колко колеги ще е срещата, но си мисля че ще е полезна за всички, най-малко да се надъхаме взаимно