Айде на спама - спирайте личните без постове

vetzkov

Well-Known Member
bobi_cz
user_online.gif

Junior Member
Дата на присъединяване: Nov 2008
Мнения: 0
reputation_pos.gif



icon1.gif
zdr
kak si
jelae6 li da si razmenim po edin referal ...
moq sait e
Код:
http:// osobux.com/?r=bobi_cz
- dobar sait imam 30 $ plateni
ako jelae6 razmqna mi pi6i :farao:
 
От: Айде на спама - спирайте личните без постове

абе аз уж го истрих линка след едит ама ти много бързо си реагирал :)
 
От: Re: Айде на спама - спирайте личните без постове

и бан отнесе оф примохалиха ми се пуснах лста за тези без 10 поста ама ами пак ще ги спра

какво мислите по въпроса

Спирай ги естествено, кво толкова те грее, че некой новорегистриран не мое да спами на ЛС колко стинки на ден печели от буксито и че е станал милиардер....
 
От: Re: Айде на спама - спирайте личните без постове

и бан отнесе оф примохалиха ми се пуснах лста за тези без 10 поста ама ами пак ще ги спра

какво мислите по въпроса
Аз лично мисля че е кофти за търговията и добре са спамарите. Незнам какво е средното решение, но определено няма точен отговор. Хубаво е да са отворени, за да дойдат тези които имат какво да предложат за продан или търсят да купят, но идват и другите тъпаци - смап олигофренията.;)

Мисля че спама ще е неотлъчна част от живота на този форума, ще гледаме да включиме вече активно банна, като опция. Ще се използва вече често - седмичния ще е най-използван, за да ги накараме да го мислят, както викаше ОК от Кро.

Ако има такива неща за които ние няма как да разбереме, ще ви бъдеме благодарни да ги споделяте, за да вземеме мерки. ;) Благодатя предваритлно, хора.;)
 
От: Айде на спама - спирайте личните без постове

Ако някой реши да преодолее препятствията, ще си пусне 25 поста. Според мен си личи кои са сериозните хора във форума - тези, които се задържат дълго време, следят темите и пускат компетентни коментари. Т.е. според мен мярката не трябва да е броя постове, а постове/време.

Защото едно е човека да има 25 поста за 2 дни и съвсем друго 25 поста за 2 седмици :)

Друга още по-надеждна мярка, но тя е свързана с повече занимания на модераторите и вероятно е технически по-трудна за реализация, е да има trusted users. Сериозните хора да са trusted users и да имат право на тези екстри :)
 
От: Айде на спама - спирайте личните без постове

тва с тръстед усерите не е лоша идея , но не тряя натоварваме админчетат толкова много , сичко с времето си . иначе отдавна съм мераклия да има някаква активна система за рейтинг на юзърите , която да подканва към оценяване на мненията. за да може като си напиша нещо смислено (явно рядко за мен) да си получа рейтинга а като се разпамя да си получавам минус и да видим колко точно на минус ще съм примерно...
 

Горе