Момчето.... Я не се занимавай с неща, които не са ти ясни мойто момче, защото дори и 1 час на седмица съм сигурен, че не гледаш политика, а да не говорим някога да си гледал парламентарен контрол или заседание на нещо.
Пич.... на теб мога само да се смея. По тази логика, можем да кажем, че НЕ ГЛАСУВАЛИТЕ за ГЕРБ на миналите избори бяха около 70 процента, защото само 20 и няколко процента ги подкрепиха? Тоест, че ГЕРБ не са харесвани от 70 процента? Не мога да разбера защо си играете с числата така смешно. Вмомента
ВСИЧКИ социологически проучвания сочат, че
БСП или са се изравнили или са с 1-2 процента разлика от ГЕРБ. Да ми казваш, че видиш ли 12 процента са за БСП, а пък 80 са за ГЕРБ - не една червена, 1000 червени заслужаваш.
Сигурен съм, че ти дори за 2 -3 часа не гледаш политика, но си мислиш, че разбираш от политика и знаеш какво се случва в държавата. Ей такива са всички като тебе - казват - да му иба майката, аз политика не гледам и не се интересувам - обаче като ги питаш всички са професори и всичко знаят - ами като не гледате и не се интересувате никакво мнение нямате.
БСП-то имали 12-14 подкрепа... Мойто момче, не се излагай повече да пишеш в теми с политика след като не разбираш и ГРАМ не се интересуваш от нея, а пък да я следиш... личи си, че политиката не е за тебе, не се занимавай просто с политика. Бих казал, че 12-14 процента са само тези, които гласуваха за ГЕРБ, а сега ще гласуват за БСП, за другите да не говорим.
http://www.mignews.info/ba-chvarova-prizna-bsp-i-gerb-sa-s-ednakvi-procenti/ - Това да го каже шефката на кабинета на Буда, значи вчитайте какво и се пише на изборите, такова хвъркане ще падне както Буда се изразяваше за Доган, който впрочем нищо не му направи Буда, такова хвъркане и прочистване ще падне после. Аз съм напълно сигурен, че БСП-то много са се озлобили против ГЕРБ - досега не е имало такова правителство, което да разчита само на омразата към предишното и все БСП-то да са им виновни - такава чистка ще стане, че Станишев няма да пита - как, ама защо, кога - всичко що е ГЕРБ ще хвърчи и ще се уволнява. Ама аз съм запомнил кои е от ГЕРБ от депутатите сега, знам им мутрите грозни, че след 2-3 години те ще се разпаднат и ще ги гледаме как ще обикалят като пчелички в другите партии, ама аз съм запомнил кой е ГРОБАР и кой им симптизира и ги наблюдавам много внимателно.