От: Ако.... еврото падне?
хайде да ви кажа една истина, и от там ще разберете всичко - една голяма спекула с много заколени прасет
на пазара има една поговорка - bulls make money bears make money pigs get slaughtered
А аз обичам да казвам има 3 вида играчи на пазара, а и от там 3 типа хора:
1. Вълци
2. Овари
3. Мойте любимите УфсЕ(така наречните донори) или в соц. план - масата от хора/масовката водена от това каквото им се казва - типичните конформисти
Та каква е иситната, както казах;
50% от УСА фирмите ореперират основно в ЕС - силното евро, при обмяна за евтини долари => висок доларов марж - това го каза преди време Алан Грийнспан(ако направите справка ще разберете кой е.... едно от най-мръсните копелета живяло)
Основния пазар на Китай е отново ЕС - 50% от екпорните компании в Китай са пак на кого.. познахте УСА
Сега като прибавим глабализацията и че 70% от БВП на УСА се сформира от услугите (преди глобализацията 70% са били заети в реално произвдоство - нещо което може се потребва - храни, материали и т.н. не както сега нам си колко хиляди бачкат за Фейса- бъдещия 100% балон) та кво става 2 и 2 = 4 сещате се кво би станало, ако се разпадне ЕЗ ......
спират продажбите, после се изксват всички заеми, свиса се кредитирането, трупат се невероятни дефциите, ще станат революции – Venus проекта на Цайтгайст ще набере ненормална подкрепа, и ще се иска смяна на цялата система - а забравх да кажа печалбите ще бъдат кът, и ще ядат яко собствникя капитал на фирмите - а парите са накротик и кво става за една друсалка без дрога ....
Мечките правят пари - това са тези които продават еврото, аз бях един от тях, биковете са тези които ще го купят ниско някъде около 1/1 за евро за долар - а свинчугите/прасетата/Уфесете дето залагат разпади и т.н. ще бъдат изядени от гладните вълци и остригани до кожа и издуени на макс от алчните овчари - лошото в този случай е че 90% фалират на борсата - А това по един или по друг начин, ще се прехвърли върху обикновения човечец, Ей това е реалността
Страх и алчност двете движещи сили който властват и ще властват, докато ни има хората